perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Huiviohjebongaus

Sattumalta löysin netistä Flower basket shawl :in ohjeen (pdf), muistelen että sitä on jotkut etsineet ja tässä se ohje on nyt itsellekin muistiin :-) Ihana malli - olen näitä jo 2 neulonut ja voisin taas neuloa vaikka yhden! Olen aikoinaan saanut sen kopiona ja se on jo niin nuhraantunut kovassa käytössä että olikin hyvä saada uusi tuloste:-)

Oranssit käsineet on edistyneet sen verran että löysin kivan palmikon niihin ja pääsin jo peukaloaukkoon saakka. Ensi viikonloppuna neuleet ei ehkä kovin paljon etene kun on vieraita tulossa, mutta kiva viikonloppu varmaan on tulossa sillä juhlimme jo hieman etukäteen naperon 2-vuotissynttäreitä. Ja tänään olisi vuorossa vaaleanpunaisen prinsessakakun leipominen, viime vuonnahan tein vihreän version! Kuvia luvassa jos kakku onnistuu;-)

4 kommenttia:

Vape kirjoitti...

Ilahduin suunnattomasti, kun näin linkkisi, koska olen haaveillut kyseisestä huivista. Mutta, en saa linkkiä auki. Johtuuko virheestä pdf.ssä, kuten Adobeni vihjaa vai johtuuko siitä etten ole kirjautunut ao sivuille. Saatko sinä linkin oikeasti auki?

Pia Tuononen kirjoitti...

Minulla se vain herjaa jostain "yllättävästä operaattorista" (mitä se sitten tarkoittaakaan tuossa yhteydessä), mutta sivu aukeaa kyllä ihan normaalisti minulle sen jälkeen. Jos haluat voin kyllä laittaa ohjeen meililläkin sinulle!
villapallonposti at yahoo piste com

Marja Kyy kirjoitti...

Voi kiitos vinkistä; kukkakosi minulta vielä puuttuikin!

Soile kirjoitti...

Mulla pdf aukeni tosta vaan, kiitos linkistä, tää menee aivan varmasti jonain kauniina päivänä puikoille!