tiistaina, syyskuuta 18, 2007

Uutta puikoilla

Tässä nämä viikonloppuna saadut langat, joista pitäisi tehdä erilaisia huiveja, niin monta kuin niistä tulee (ihan kiva tilaus!) ja sitten nuo Pepitat on mulle ihan vapaaseen käyttöön. Aivan ihania nuo vanhat Novitat mitä ihmisiltä löytyy, tosin nuo on melkein kokonaan akryyliä, vain 20 % villaa, mutta ihan kiva väri!

Ruskeat ohuet langat on tosi kauniita, niitä on vielä 1 kerä joka on työssä jo kiinni. Mitään tietoa ei ole mitä lankaa se on, mutta ihan miellyttävää se on neuloa. Musta ja harmaa tuntuu samoilta langoilta ja mustassa oli mukana käsinkirjoitettu lappu "Marimpa" ;-) Muistelen kuulleeni joskus Marimba- nimisestä langasta, olisikohan se sitä??
Ja yksi ruskea kerä siis pääsi jo puikoille, teen ekaksi Ruskahuivin joka on helppoakin helpompi kun se on miun oma malli (julkaistu Ullassa, mutta vain jäsenille):-) Tästä tuleekin jo kolmas Ruskahuivi, jonka olen neulonut, ja sujuu ihan hyvin jo telkkariakin katsellessa:-)

Lisäksi piti aloittaa supertylsien säärystimien neulominen Floricasta (ei kannata edes kuvata...), kun ensi viikolla ollaan lähdössä lomareissuun Pohjois-Karjalan suuntaan ja huomasin että tarvitsen sinne lämpimät säärystimet. Niistä tulee siis 2 oikein, 2 nurin- neulosta ja niin pitkät kuin ehdin neuloa ennen perjantaita;-) Lisäksi pitäisi keksiä joku matkaneule, ja siinä riittääkin pohtimista - sen pitää olla kiva, mutta silti haastava ja sitä pitää pystyä neulomaan jutellessakin ja sen pitäisi olla suht pieni mutta riittää silti viikoksi;-) Onko ideoita??

Päässä hautuu myös jotain kivaa noista seitikkilangoista mutta kun vyyhdit on vielä kerimättä kun olivat vielä eilen illalla kosteita, niin mallitilkutkin on vielä joutuneet odottamaan.
5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minullekin tuli jokin huivimania päälle! Siksipä kysynkin mitä muita huiveja aattelit tehä?

Anonyymi kirjoitti...

Muistelen neuloneeni joskus 80-luvulla Marimba-langasta (Rondo?), ohuehkoa tiukkakierteistä ja ryhdikästä lankaa mielestäni. Muistuttaako yhtään?

Pia Tuononen kirjoitti...

satu: ajattelin lisäksi Minttumaaria, Kiriä ja ehkä Swallowtailia jos lanka riittää niin moneen...

Pia Tuononen kirjoitti...

Marimbaa tuo lanka varmaan on, tuntuu ihan 100 % villalta jota se marimba ilmeisesti on pienen googlettamisen opastamana.

Anonyymi kirjoitti...

Marimpasta on aikoinaan tehty nutukkaisiin pauloja. Ohkasta ja suht tiukkakierteistä lankaa, joka ei mene helposti poikki tiuhtassa.