perjantaina, syyskuuta 21, 2007

Lomailemaan

Tänä aamuna selkeni vihdoinkin se minkä neulomuksen otan matkalle mukaan! Eli huomasin etten ole vielä kovin pitkällä kolmiohuivissani (itse asiassa en ole ehtinyt sitä neuloa ollenkaan tuon kuvan ottamisen jälkeen), voin siis hyvin ottaa sen mukaan. Otan ruskeita keriä muutaman mukaan ja varalle vielä printtaan Minttumaarin ohjeen mukaan, se tosiaan näytti sellaiselta että sen kuvion voisi oppia helposti ulkoa:-)

Lisäksi selailtuani palmikko- ja muita neulemallikirjoja, löysin erään ihanan mallin joka voisi sopia sukan päälle, joten mukaan varalle lähtee myös sukkapuikot ja kerä joko Nallea tai 7 veikkaa. En ole vielä varma kumpaa löytyy sopivaa määrää ja väriä, mutta uskoisin että tuosta 30 kilon lankamäärästäni jotain löytyy sukkalangaksi;-)


Blogitaukoni kestää koko ensi viikon joten takaisin bloggailemassa ollaan vasta lokakuun alussa. Pitäkää peukkuja että Kolilla on hyvät säät, edes yhtä hyvät kuin viime vuonna:-) Olisi kiva päästä maastoon vaelluskengät jalassa:-)


Näkymä Kolilta syksyllä 2006

SNY: Kyllä posti säilyttää paketteja 2 viikkoa eli kyllä paketti postissa säilyy vaikka olenkin poissa. Eri asia on sitten että miten maltan viikon odottaa...;-)

6 kommenttia:

TuuliS kirjoitti...

Oikein hyvää matkaa! Mulla on yleensä ainakin yhdet sukkalangat ja puikot, niitä on helppo neuloa autossa ja sitten jotain helppoa huivia pyöröpuikoilla liukuvärjätyllä langalla.

satumh kirjoitti...

hyvää reissua! :)

Anonyymi kirjoitti...

Viime viikolla neljän päivän lomasta satoi Kolilla kaksi päivää. Vedin vaelluskenkien päälle nastoitetut liukuesteet ja kävelysauvat oli mukana niin ei liukkaat pitkospuut haitanneet. Kalliot on hankalampia ja hirvikärpäsiä jäi sinne vielä vaikka aika lauman toin vaatteissani ja autossa tännekin. Hyvää lomaa.

KirsiJ kirjoitti...

Hyvää lomaa! Kauniisiin maisemiin olet menossa latautumaan!

PirpananNeuleet kirjoitti...

Hyvää matkaa! Kävinkin viime viikonlopulla piipahtamassa Kolilla lapsuudenkodista käsin RuskaBlues-festarilla. Haluaisin joskus käydä sen vaellusreitin - siskoni kehui :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ruskakäsine ohjeesta! Minulla oli paksumpi lanka, joten vähän jouduin silmukkamääriä muuttamaan.