torstaina, syyskuuta 13, 2007

Meemi ja muuta mukavaa

Pohjis haastoi minut mukaan ja mikäs ettei:-)

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


Haasteen saadessani minulla oli ylläni kotihousut eli Röhnischin mustat housut (joo, ne on urheiluhousut, jazz-sellaiset, mutta aivan ihanat kotihousuina) ja punainen Anu Pylsyn käsialaa oleva t-paita jossa on kalliomaalauskuvia. Jalassa sukkavaihtosukat, aivan ihanat edelleenkin!! Lisäksi tietty alusvaatteet ja hiuksissa musta froteelenksu ja vasemmassa nimettömässä 2 sormusta. Kaiken lisäksi sylissäni istuu napero, joka ei voi vastustaa tietokonetta;-)

Ja mukaan haastan Susannan, Marjutin, Paulan, Caritan ja Ilun.


Sain myös Taitonäppi-tunnustuksen Pialta, kiitos siitä!!:-)

Vaikea valita kenelle sen laittaisin eteenpäin, kun tuntuu että blogikierroksella aina joku yllättää upeilla käsitöillä, oli ne sitten neuleita tai jotain muita! Monet neulojat voisivat tämän saada, mutta annan vaihteluksi tämän Johannalle. Blogi jossa on ihania nukkekotijuttuja:-)


Tämän päivän neulontauutiset: kävin Mammuttimarkkinoilla hamstraamassa luonnonvalkoista 7 veikkaa ja ensi viikonloppuna taas väripadat porisee - varmaankin tämän syksyn viimeisen kerran. Väriliemiin pääsyä odottelee samettijalkoja ja - vihdoinkin - veriseitikkejä!!!!:-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla että on pakko käydä tuolla cityssä ostamassa lankaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Jään odottamaan raportointia sienivärjäyksestä ja aikaansaaduista värisävyistä. Valitettavasti en tänään ehtinyt sienivärjäyskurssille, vaikka olisin halunnut.