lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Kevätpipo

Kevätpipo
Malli: uusin Moda
Lanka: Novita Tennessee 50 g
Puikot: 3,5 mm

Eilisen ja tämän aamun aikana valmistui kevätpipo naperolle! Käytin uusimman Modan Sublime-pipo-ohjetta, ja lankana Tennesseetä, jonka tiheys suunnilleen täsmäsi. Tuli ehkä hieman iso (suurimmalla koolla), mutta se ei ole mikään ongelma kun lapsilla on taipumus kasvaa;-) Ajattelin kyllä tehdä toisen samanlaisen mutta vähän pienemmän, kun tuota punaista Tennesseetä on puolisen kiloa varastossa. On sitten heti käyttöön sopiva kevätpipo, eikä tarvitse odottaa naperon kasvamista;-)

Ja tämä pipo osallistuu myös Myssyviikoille!

Ruskean Tennesseen tilanne: lanka riitti neulomiseen juuri! Eli sain hihan valmiiksi, mutta nyt ei ole yhtään lankaa saumojen ompeluun:-( Eli jos jollain olisi 2-3 metriä ko. lankaa, olisin valmis ostamaan vaikka postikuluilla tai vastaavalla! Laittakaapa kommenttia jos ruskeaa Tennesseetä löytyy vähäsenkin, niin pääsen ompelemaan takin valmiiksi:-)

3 kommenttia:

-miu- kirjoitti...

Löytyypi ruskeaa tenneseetä. Laita osoitteesi minulle, miiambj at hotmail piste com, niin laitan lankaa tulemaan!

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin myös sinun olevan mukana myssyviikoilla. Minkä ikäiselle lapselle teit tuon myssyn?

Pia Tuononen kirjoitti...

Pipo on tehty 1 v 7 kk ikäiselle ja köytin silmukkamääränä isointa kokoa eli 92 cm. Pipo on vähän iso, joten yhtä numeroa pienempi koko olisi tuon ikäiselle parempi. Tuo koko mahtuu varmaan 2 v-ikäiselle ja ehkä isommallekin?