tiistaina, huhtikuuta 10, 2007

Pääsiäiskuulumisia

Pääsiäinen sujui suklaaähkyisissä tunnelmissa: nyt onkin hyvä aloittaa suklaalakko - ei tee yhtään mieli suklaata;-)

Vaikka sää oli kylmä koko pääsiäisen, oli kuitenkin kivan keväistä ja oli ihanaa viettää enemmän aikaa ulkosalla ja huomasin että tuli neulottuakin huomattavasti vähemmän kuin normaalisti!

Tällainen kuitenkin syntyi parissa tunnissa:Jenga-huivi
Malli: oma
Lanka: Novita Jenga, 100 g
Puikot: 7 mm

Tuo on siis hyväntekeväisyysmyyjäisiin (varmaankin vasta ensi syksyn) neulottu huivi ale-Jengasta. Lankaa kului juuri yksi kerä, eli tein tupsut ensin ja sitten neuloin koko loppulangan ainaoikeaa. Tuli oikeastaan ihan kiva: kerällä tuo Jengan sävy on aika kauhea, mutta huivina ihan kivan pirteä!

Lankalauantaina oli sitten ihan pakko saada lankaa!
Lanseerasin samalla uuden uskomuksen meidän perheeseen: "Jos mies ei osta puolisolleen lankaa lankalauantaina, tulee huono vuodentulo, kylmä kesä ja kaikkia muitakin vitsauksia" ;-) Ja mieshän osti:-)

Paikallisesta aleputiikista löytyi vielä Colorin vanhoja värejä ja niitä oli ihan pakko hamstrata, kun olivat vielä alennuksessakin. Nyt tuota kaipaamaani violettiakin on tarpeeksi:-) Lisäksi ostoskoriin hyppäsi pari Rustikaa ja Isoveikka Coloria alesta.


Lankavarastoni lisääntyi myös laatulangoilla: pari vyyhtiä Määkylän ihania liukuvärjättyjä villalankoja. Värit ovat kuitenkin sellaiset, että niistä tulee syksyllä jotain ihanaa...

2 kommenttia:

laurar kirjoitti...

Aika kiva tuo lanseeraamasi loitsu. Pitää muistaa ensi vuonna :D

Anonyymi kirjoitti...

Jep, tuo loitsu oli hyvä! Ja langatkin kauniita. =)