perjantaina, huhtikuuta 27, 2007

Arvonta suoritettu!!!

Arvonta on siis päättynyt puolisen tuntia sitten ja voittajat on arvottu. Lupasin palkinnon sekä 50 000. kävijälle sekä niin että arvon kaikista osallistuneista voittajan. Ja näin tein:

50 000. kävijöitä osui jostain kumman syystä kaksi ja ihan samalla kellonajallakin ja sen lupasin sitten arpoa näiden kahden kesken. Ja voittajaksi tuli Kaisa!!! Laitapa minulle meiliä jotta saan osoitteesi:-)

Ja sen lisäksi kaikkien kesken arvoin voittajan, joka on...... Lape!!! Lapella ei ollut blogilinkkiä, joten laitapa minulle meiliä, niin pääsemme selvittämään osoitetta johon voin palkinnon lähettää!

Ja molemmille voittajille: meiliosoitteeni on villapallonposti at yahoo piste com

Voittopaketit laitan postiin ensi viikolla!

Onnittelut voittajille ja kaikille muillekin suuret kiitokset kaikista ihanista kommenteista, joita kerroitte blogistani!! Olen ihan yllättynyt siitä miten paljon blogillani on lukijoita ja lisäksi niin tyytyväisiä lukijoita:-)

Ja lopuksi: Hauskaa vappua kaikille - tää lähtee nyt jo vappureissulle;-) !!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Villapallo,
onkohan Lumimarjan piirroksessa tahaton virhe:
Rivillä 33
rivin alussa on merkitty
0||0xxx

keskellä vastaava kohta on merkitty
0x0 \ mun mielestä tämä pitäisi olla
0x0 ||0

eli toi \ -yliveto pitäis olla 2 oikein kun tullaan noihin keskisilmukoihin koska niiden jälkeen on taas 2 oikein eikä ole kavennusta.

Siis kuten rivillä 17 on merkitty.

Pia Tuononen kirjoitti...

Kyllä, olet aivan oikeassa, siinä on virhe, jota en ole huomannut! Kiitos että laitoit tietoa asiasta:-) Korjaan kohdan pikimmiten!

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, ajattelin että on hyvä ilmoittaa, vaikka ehkä muut osaa neuloa automaattisesti tuon merkinnän ohi huomaamatta sitä.
Malli on kiva ja nyt kun sen alkaa oppia niin se on helppokin. En kyllä ulkoa opi mutta enää ei ohjetta tarvitse merkki merkiltä lukea. Virolaisesta liukuvärjätystä sitä teenja taitaa tulla ihan kaunis.