perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Hyvää kannatti odottaa:-)


Tänään saapui ihana ihana paketti Salaiselta sukankutojaltani!!
Hyvää todella kannatti odottaa (no, ei ne nyt niin paljon myöhässä olleet...), sillä paketista paljastui aivan ihania juttuja: ihanat suklaanruskeat palmikkosukat, todella ihastuttavat itsetehdyt silmukkamerkit, herkullista toffeeta ja kaunis kortti!! Olin aivan haltioissani, ja etenkin silmukkamerkit saivat minut haukkomaan henkeäni ihastuksesta: ne on niin kauniit ja nyt vihdoin minullakin on omat silmukkamerkit:-)

Näin kauniit silmukkamerkit sain! Olen aina neuleblogeissa ihastellut silmukkamerkkejä ja joskus miettinyt osaisinko itse tehdä, mutta jotenkin tuollaiset kädentaidot ei vaan ole minun juttujani. Ainakin tarvitsisin jonkun kurssin sitä varten;-)


Tässä kuvia ihanista sukista! Sukissa on tiimalasikantapää, kuten taisin toiveissa sanoa ja se todella istuu hyvin jalkaan. Ja sukat on juuri oikean kokoiset! Lankana on käytetty Pirkanmaan Kotityön ryijylankaa, joka mulle on ihan uusi lanka, kiva päästä kokeilemaan sukkien kestävyyttä. Raportoin asiasta sitten kun näen miten sukat kestävät:-)
Kiitos siis sukankutojalleni tästä ihanasta paketista, joka piristi päivääni todella paljon:-)


Äidin pikku napero alkaa heti hääräillä taustalla kun äiti alkaa kuvata sukkia;-) Menossa ollaan jo...

***


Pitsineuleeni on jo tässä vaiheessa, näytetäänpä nyt sekin kun ei se mikään niin salainen juttu ole:


Tuloillaan on siis liivi kesäksi ja se on siis edestä aukioleva, puikoilla on etukappaleet. Ja koska tuo on liivi, se valmistunee lähiaikoina!


Aurinkoista viikonloppua kaikille - katsokaa: suurien puiden sisälläkin on sydän:


Mummilan suuren koivun sisältä paljastui kaatamisen jälkeen aivan selkeä sydämenmuotoinen aukko!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla että pidit sukistasi! Ja tosiaan näyttävät sopivan, enpä ollut ennen tenhyt sukkia sovittamatta niitä matkanvarrella - vähän jännitti...
Saitpa niistä hienoja kuviakin otettua! :)