keskiviikkona, tammikuuta 02, 2008

Uusi vuosi!

Joulu tuli ja meni (mukavasti) ja hassua kyllä nyt tuntuu jo että kevättä kohti mennään, kun on niin valoisaa aurinkoisen päivän takia:-)

Joulupukki toi kivoja lahjoja, etenkin nämä täydensivät kivasti neulekirjavalikoimaani:
Vogue Knitting Stitchionary 3 ja
Epstein: Knitting beyond the edge
Juuri tuollaisista neulekirjoista tykkään:-) Lisäksi hankin Annelta itse itselleni joululahjaksi Lavish Lace:n mikä myös on ihana kirja!!

Neuloin joululomalla aika vähän, tuli tehtyä kaikkea muuta, mutta nyt ihan vuoden viimeisinä päivinä aloitin kirjoneuleen naperolle:


En ole ihan varma tuleeko siitä sopivankokoinen (lue: tarpeeksi iso) naperolle, kun neuloin kainaloihin asti pyörönä ja mittaaminen on silloin aina hankalampaa. Mutta jos on liian pieni, niin teen uuden ja joku muu saa tämän. Käytän Floricaa ja noita erilaisia sinisen sävyjä tuntuu riittävän useampaankin neuleeseen. Tätä oli tosi kiva neuloa, nuo lumihiutalekuviot kun oppi nopeasti ulkoa! Onhan noita muitakin keskeneräisiä, mutta niistä enemmän kunhan pääsen taas kunnolla takaisin neuleaskareisiin:-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pusero tulossa! Ja kiitos Ranskanpastillihuivin ohjeesta, kokeilin ohjetta ensi kertaa ja tosi kiva tuli!

fluffbuff kirjoitti...

Beautiful. I love the assortment of blues you chose.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis! Ihan mun värinen.

♥ Hannah kirjoitti...

Hienot värit tulevassa puserossa! Kyllä se vaan on niin että kun joulun ohittaa niin ihmeesti alkaa tehdä mieli kesäisiä ja vaaleita lankoja.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta Villapallo! Ihania töitä taas, mäkin katsoin tuota lumilyhtyä Siisi-blogissa että ihana...Upea tuo kirjoneule, mä en taivu tuollasiin millään. Joo, ei mun telkkarissa ihan niin nopeesti ohjelmat pyöri, mutta myönnän että katsoin Taru Sormusten herrasta joskus alle puolentunnin kuin kelailin...se siitä elokuvaelämyksestä :)

satumh kirjoitti...

ihanaa talvista kirjoneuleta, tosi kaunista!