tiistaina, syyskuuta 12, 2006

Juhlintaa!Tänään meillä on juhlapäivä: pikkunaperomme täyttää yhden vuoden ja sen kunniaksi tein jopa itse prinsessakakun! Tuo on ehkä vähän kotonatehdyn näköinen (muhkurainen), mutta toivottavasti sitten ainakin maistuu hyvältä, sehän kuitenkin on tärkeintä:-) Ja jos kukaan lukijoista on kokeillut itse marsipaanin kaulintaa, niin tietää mistä puhun, se on todella urheilua;-) Olen todennut, että täältä kehäkolmosen ulkopuolelta ei oikeaa prinsessakakkua saa, vain Kakkukeisarin kakku on se oikea jota saa konditorioista, siksi oli itse ryhdyttävä leipomaan! Prinsessakakuissa todella on eroja, olen testannut niitä aika paljon!

Mutta asiaan, eli arvonnan tulokseen! Oli hauska huomata että osallistujia oli niin vähän, koska (vai muuten vain?) en arvontaa mitenkään mainostanut otsikossa. Vain tarkkaavaiset lukijani huomasivat arvonnan?

Laitoin osallistujien nimet lapuille ja voittaja on...... annem ! Laitapa Anne meiliä osoitteeseen villapallonposti at yahoo piste com niin saan osoitteen jonne lähetän lankakartan:-) Onneksi olkoon!

6 kommenttia:

neja kirjoitti...

Nam nam prinsessakakku on vaan niin hyvää. Ihan parasta kakkua söin vuosia sitten ruotsissa kielikurssilla. Tuo sun kakku näyttää oikeasti kuin leipomosta ostetulta. Niin hieno ja varmasti hyvääki:)

Carita kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!

laurar kirjoitti...

Kyllä mä oon ihan ahkera lukija, mulla vaan on jo noi värikartat niin en lähtenyt niistä kilvoittelemaan :)

Nimetön kirjoitti...

tai sitten kaikki eivät halunneet noita karttoja. itse en niillä oikeasti tekisi mitään, kun en ole aikeissa tilatakkaan.

Tanja kirjoitti...

Prinsessakakun tekeminen on vaivansa väärti - leipomoiden luomuksissa on todellakin eroa. Onnea pienelle prinsessalle, toivottavasti kakku maistui!

Hasbu kirjoitti...

Onnea synttärisankarille!