torstaina, elokuuta 24, 2006

Lankaa vaihtoon

Niin kuin noita keskeneräisiä neuleita ei olisi jo tarpeeksi, piti vielä penkoa lankoja ja haluta aloitella uusia tekeleitä. Mutta sitten iski pienoinen ongelma. Eli löysin villalankojen seasta 6 kerää 7 veikkaa, punaista, tai pinkkiä, mikähän sen oikea nimi olisi. Kuitenkin: havaitsin ettei se ole ollenkaan minun väri. Kuitenkin haluaisin tehdä 7 veikasta itelleni palmikkoneuleen. Siksi kyselenkin seuraavaa: Haluaisiko joku vaihtaa noita 7 veikkoja johonkin muun väriseen 7 veikkaan? En edes tiedä minkä väriseen, mutta saa ehdottaa! Muukin lanka käy jos kiinnostaa, voin harkita jotain muutakin kuin 7 veikkaa. Laita kommentteihin jos olet kiinnostunut vaihtamaan! Kyseessä on siis satsi 7 veikkaa, väri 537 (Novitaklubin lankakartassa se on alessa ja ainakin siinä väri näyttää ihan kummalta) , 6 x 150 g eli riittää hyvin aikuisen neuleeseen. Langat on ostettu keväällä ja ne on siistejä ja hajuttomia. Yhdestä kerästä on hieman aloitettu resoria, mutta ei varmaan haittaa!?Kuvassa lanka on luonnonvalossa ilman salamaa, mutta silti langan väri ei ihan pääse oikeuksiinsa. Mutta se on todella kaunis anilliininpunainen (?), ei vaan sovi minulle:-( Siitä voisi toki taaperolle tehdä jotain, mutta 900 g lankaa on siihen vähän turhan paljon;-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia, luultavasti ponchon saajakin tykkää..näin vähän pikkulinnut lauloi=)
Mua alkoi vähä himottaa noi sun 7veikat kun on juuri mun väri (työnalla pipo samasta langasta, tosin ei itselle), mutta mul ei noin montaa kerää ole laittaa vaihdossa, paljonko niistä pyytäisit rahassa. Langat joista ehkä voisin luopua on Tango..Samos Lollipop ja Hawaiji...värit löytyy tuolta mun blogista Jämäkorista/Lankavarastosta=)

Pia Tuononen kirjoitti...

hili: Katsotaan mitä muita tarjouksia saan, voin kyllä jonkun summankin langoille kehittää. Pitää miettiä:-)

muoriska kirjoitti...

Piia, tuosta frostysta sen verran että laitoin yhdelle tanskalaiselle bloggaajalle kyselyn, eli jos saan vastauksen kerron sen sinulle.

Pia Tuononen kirjoitti...

muoriska: Kiitos vaivannäöstäsi:-)