tiistaina, elokuuta 29, 2006

Ongelmia Lopin kanssa

Nyt kenkuttaa! Yritin viikonloppuna saada neuletiheyden sopivaksi noilla Lett Lopeilla, mutta ei näytä hyvältä:-( Tai saan kyllä tiheydeksi sen 16 s /10cm, mutta neulos on liian harvaa ainakin minun makuuni. Siitä seuraa väkisinkin neulemallin vaihto, siksi että lanka on niin ihanaa etten halua siitä luopua (vaikka tuossa lankakaupassa onkin se idea, että täydet kerät voisi viedä takaisin).

Mietin että voisin Lopeista tehdä miehelle syysulkoiluneuleen, mutta se tarkoittaa, että lankaa pitäisi hakea vähän lisää ja ehkä joku kuviovärikin ruskean rinnalle. Ei huono idea oikeastaan ollenkaan! Tuossa allaolevassa kuvassa on ikivanha neule, joka ei ole enää sellaisessa kunnossa että sitä voisi pitää, mutta otin aikoinaan siitä kuvan, jotta voisin tehdä samantyylisen uuden. Lopit voisivat sopia tuohon malliin tosi hyvin!


(villasukat on hauskasti hajaantuneet neuleen ympärille..) ;-)

Tämä kaikki kuitenkin tietää lankaostoksia, koska sen oman villatakkinikin tahdon saada neulottua. Siispä on ostettava:
- ruskeaa Lett Lopia
- jotain muuta väriä Lett Lopia
- jotain lankaa neuletakkiini, lähinnä olen miettinyt kuitenkin sitä Ainoa, se ruskea on niin kaunis!

Jotain pientä välipalaneulettakin aloittelin viikonloppuna kun ostin tarjouksesta Isoveli Coloria:Eli tupsupipo naperolle:-) Isoveli on ihanaa neuloa ja tämä Colori-väri on tosi kaunis, siitä voisi ihan hyvin tehdä itsellekin vaikka puseron...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin mietin itselleni neuletakkia tuosta Isoveikan väristä. Tykkään siitä kovasti. Huivin alku näyttää kivalta.