lauantaina, elokuuta 19, 2006

PampulahuiviMyös tämä huivi on päässyt puikoilta ja odottelee nyt viileitä syysilmoja (tosin minä en odota, on ihanaa kun kesä tuntuu vain jatkuvan!) :-) Huivin ohje tulee Ullaan aikanaan!

8 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiva huivi! Onko tuo neulottu? Näyttää ihan virkatulta.

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat huivit kivoja. Saa taas odottaa joatin kivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana!! Värikin on ihana, vaikka en itse varmaan heti ensimmäisenä ostais tuon väristä lankaa. Ihanan syksynen fiilis tosta tulee... :) Edellisessä postauksessa oleva huivi on myös aivan ihana!

tikru kirjoitti...

Näyttääpä
tutulle :)

Pia Tuononen kirjoitti...

tikru: No johan on! En muista ollenkaan nähneeni tuollaista huivia blogissasi, mutta en ole tainnut noihin aikoihin niin aktiivisesti seurata blogeja.. Niin, tiesin ettei se mikään uusi idea voi olla, mutta kiva sitä oli kehitellä! Jos Ullassa eivät kelpuuta sitä, niin ei voi mitään. Oletko itse kehitellyt tuon mallin? Ei ollut tarkoitus ainakaan viedä ideaasi missään tapauksessa!

tikru kirjoitti...

Villapallo, ei ollut tarkoitus säikäyttää :) tai syytellä.

Ihan itse keksin, ei ollut vaativa malli :) Piti saada pikaisesti valkea huivi talvella, joten siitä se lähti.

tikru kirjoitti...

Niin ja se piti vielä sanomani päivemmällä.. eihän se keltään ole pois, jos ohje Ullassa julkaistaan, enneminkin päinvastoin.

Pia Tuononen kirjoitti...

tikru: Näinhän se on:-) Tuntuu vaan että nää tekijänoikeusjutut on niin tärkeitä neulojille, ja ihan ymmärrettävää tietty sekin!