keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Ystäväpaketti


Ihana ihana ystäväpaketti saapui tänään!! Tai oikeastaan se olisi tullut jo eilen mutta kun en ollut kotona, postilta tuli ilmoitus että postissa minua odottelee suurikokoinen kirje. Ja hain sen tänään:-) En ollut varma onko paketti huivivaihtohuivi vai salainen neuleystävä-paketti, tosin tätä epäilin vahvemmin.

Paketin sisältö on ihana! Violaa olen kerännyt eri väreissä ja tätä väriä, tai itse asiassa kahta eri beige-sävyä, minulla ei ole. Nämä ovat hyviä perusvärejä Viola-kirjoneuleisiin vauvalle. Paketissa ollut valkosuklaa taitaa katkaista laihdutuskuurini, mutta se ei haittaa! Jos pientä herkuttelua sallitaan kesken laihdutuksen, sen on oltava todella hyvää, ja tuo Ritter Sportin valkosuklaa todella on sitä. Nam! Kortti on myös ihanan persoonallinen:-)

Kiitos siis sinulle Salainen Neuleystävä - kuka lienetkin!

Ja huivivaihtohuivia odotellaan edelleen kovasti... olenko ainoa joka en ole huiviani saanut...?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole huivia tullut vielä minullekaan - vielähän tätä kuuta on pari viikkoa jäljelläkin :)

muoriska kirjoitti...

et ole ainoa joka ei ole saanut, minun vaihtoparini ei ole vielä saanut, koska se on minulla vielä vaiheessa... mutta kyllä se sieltä tulee.. sinullekin..
valkosuklaata, namm

Anonyymi kirjoitti...

Et ole ainut, sillä itse en ole vielä omaani saanut lähetettyä Heklalle eteenpäin ;< *huono omatunto hitaasta neulomisesta ja muusta tekemisestä*

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että miellytti paketti! :)

T. Salainen Neuleystävä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin huivi saamatta, omani on tänään mennyt vastaanottajalle. Onhan tässä vielä hyvin aikaa! =)

Anonyymi kirjoitti...

VSB :)