maanantaina, elokuuta 14, 2006

Huiveja ja vauvanuttuja

Tällä hetkellä tuntuu, että lähes kaikki neuleprojektini on jossain määrin salaisia ja ihan harmittaa ettei niitä voi esitellä täällä blogissa! On tekeleitä Ullaan ja lisäksi kaikki mikä liittyy Salaiseen neuleystävääni on hirmu salaista, niin ettei voi vahingossakaan paljastaa, mitä on tehnyt tai ostanut;-) Mutta aikanaan sitten...

Sen verran voin kertoa, että Ullaan tulee ainakin minulta huiviohjeita - jos ne vain sinne kelpuutetaan. Aloin suunnitella yhtä, ja sitten tuli toinen idea, ja vielä kolmaskin. Pitäisiköhän niitä tarjota niihin Novitaklubin omiin neuleohjeisiin ettei tule Ullaan liikaa huiveja... Mitä luulette?Sain sentään lomani aikana jotain näytettävääkin aikaiseksi. Tämä pikkuinen nuttu valmistui ja on vain nappeja vailla. Siitä tuli ihan kiva! Hieman muunsin pintaneuletta ja muutenkin ohjetta, kun en jaksanut niin monimutkaista kuin ohjeessa olisi ollut (tai ei se nyt niiiiin monimutkainen ollut, mutta halusin tästä aivottoman neuleen). Nuo ruudut ovat siis ihan joustinta ja ainaoikeaa vuorotellen.

Tässä neuleen faktatietoja:
Lanka: Novita Wool
Langan menekki: 200 g kokoon 80 cm
Malli: Moda 6/2005

Wool on ihan kivan pehmeää lankaa, muttei niin pehmeää kuin Lanett. Äitini kommentti tuon lohenpunaisen nutun valmistuttua olikin, että "kiva villatakki, mutta ei tämä niin pehmeä ole kuin se vihreä Lanettista neulottu.." Ja tottahan se on! Ei Wool enää nykyisin mikään vauvalanka ole!

Ja siksi minulla onkin odottamassa nämä:Näistä olisi tarkoitus neuloa jokin ihana palmikkoneuletakki pikkuiselle talveksi. Mahdollisesti raglanhihoilla, ne kun tuntuvat istuvan jotenkin paremmin kuin tavalliset hihat. Suunnittelutyö alkaa kunhan saan nuo Ullan jutut valmiiksi.

2 kommenttia:

joko kirjoitti...

Ullaan vaan kaikki ohjeet :) kaikilla kun ei ole pääsyä sinne novitaklubin sivuille

Tiina kirjoitti...

Kaikki ohjeet Ullaan, kiitos, voisihan niitä jakaa ensi vuodellekin, mutta mitäpä suotta, huivit on aina ihania.