tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Uusi Moda!Sain Modan tilauksen taannoin ystävänpäivälahjaksi ja innolla odottelinkin ekaa lehteäni! Siitä on tosi kauan kun olen lehteä tilannut eli olipa ylellistä saada se juuri silloin kun se kauppaankin ilmestyi (tähän asti olen saanut sen kierrossa toisena). Tänään huomasinkin lehden lehtihyllyssä kaupungilla käydessäni ja toiveikkaana ajattelin jos lehti olisi kotona minua odottamassa. Ja olihan se!:-) Ja vielä kera mukavien neulemallien!

Lehti pääsee tänään tarkempaan syyniin, mutta tässä jotain ajatuksia mitä ensiksi tuli mieleen:Tämä pikkuneule näyttää juuri sellaiselta että jos sen tekisin kesäksi, sitä tulisi käytettyä. Toisaalta pitkähihaisena voisi olla vielä parempi, Suomen kesästä kun ei koskaan tiedä.

Sitten vaan lankojen ostoon heti kun hamsterikuu loppuu!! (tosin olin ajatellut jatkaa pudotuspeleissä... mutta tuon neuleen nyt ehtii neuloa vielä keväämmälläkin eli lankojen ostolla ei ole kiire)Tää on kanssa aivan ihana, pitää vain miettiä lankavaihtoehto... Nuo reunahörhötykset on kivat:-)Ihanan kesäisiä, naisellisia, pitsisiä... Mutta onko mun tyyliä??Samoin tämä, harmi vaan että on virkattu. En ole koskaan mitään noin isoa tehnyt virkkaamalla ja se kyllä hirvittää. Siksi en tähän varmaan ryhdy, harmi sillä neule on tosi kaunis. Mutta virkatessa saan aina hartiani jumiin ja jotenkin vielä jännitän kasvojakin niin että leuka tuntuu olevan sijoiltaan virkkaamisen jäljiltä;-) Siksi siis pitäydyn vain pienissä virkatuissa jutuissa.Tämä lastenneule on tosi söpö! Mietin vain että noiden hapsujen tekemisessä voisi kärsivällisyys loppua, oli ne sitten neulottuja tai virkattuja. Ehkä jos tekisin tämän mallin, saattaisin korvata nuo tavallisilla hapsuilla. Tulisi varmaan ihan yhtä kiva ja söpö:-)Tätä mietin vähän pidempään, ja kyllä, tämä on kiva. Voisi olla aika monikäyttöinen, sellainen mukaan "heitettävä" pikkuneule, silloin jos ei tiedä onko kylmä vai lämmin kesäpäivä:-)

Lisää ajatuksia Modasta tuonnempana, jos niitä vielä ilmaantuu...

Hirvitys-Colori on päässyt puikoille valkoisen langan kanssa, ja näyttää tässä vaiheessa tältä. Arvatkaa vaan kuinka monta kertaa olen meinannut purkaa koko neuleen, mutta vielä se on puikoilla... Tuntuu vaan että tätä lankaa ei vaan pysty käyttämään mitenkään niin että se näyttäisi hyvältä. Luotin valkoisen raikastavaan vaikutukseen, mutta ei sekään taida siinä onnistua. Tarkempaa luvassa huomenna - jos neule ei jouda purkutehtaalle!
Ja lopuksi kiva linkkivinkki: Kiva neuleaiheinen vaate neulojalle:-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä kyllä tykkään tuosta valkoinen/kirjava yhdistelmästä. Se on raikas ja kauniin keväinen.

Tämä uusi sivupohjasi on hyvä. Pohjaväri tekee siitä oikein luettavan.

Anonyymi kirjoitti...

Minä kyllä tykkään tuosta valko/kirjavasta neuleen alusta.
Se on minun silmääni raikas ja keväinen.

Tämä uusi sivupohjasi on todella hyvä ja oikein luettava.

Pia Tuononen kirjoitti...

kiitos Anne! Yritän nyt pitää tätä sivupohjaa kauemmin kuin edellistä;-) Itse asiassa tykkään blogeista joissa sivupohja säilyy kauan - pohjasta muistaa että tää on tämä... Jos muutan, muutan vain värejä vuodenaikojen mukaan - jos tämä malli nyt pitää kuvat ojennuksessa ja rivit samanlaisina koko postauksessa:-)

Tiina kirjoitti...

Värikkäät langat on vaikeita tapauksia, mutta kyllä minusta tuo sinun aloituksesi näyttää ihan hyvältä. Musta on myös hyvä värikkäiden kanssa.

Jonna kirjoitti...

Meidän vanhin tyttö on saanut joskus tuosta colorista ja punaisesta neulotut makkaravarsi villasukat. Minusta ne on tosi ihanat. Tuon valkoisen kanssa näyttää myös kivalta.

Anonyymi kirjoitti...

On oikein kivan näköiset sukat, raikkaat ja pirtsakat =D
Sivupohjasikin on selkeä ja hyvä. Mulla, vasta-alkajalla on ollut oma hakusessa useammankin kerran. Nyt on sopivin, eikä näissä neuleblogeissa ainakaan ole tullut samaa vastaan. Oli alkuun monella muullakin samalainen kun mulla ja tuntui oudolta ;)