keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

Hyvää Ystävänpäivää!

Ihanan pehmoiset Sublimet pääsivät puikoille jo pari päivää sitten, mutta en ole ehtinyt/muistanut kertoa niistä mitään! Tosin olen neuletta jo ehtinyt purkaakin mutta nyt kuitenkin se on jo tuossa alla näkyvässä vaiheessaan (vaaleanpunainen). Tein siis ihan ohjeen mukaan (uusin Moda), helmaan olisi tullut pitsireunus. Huomasin kuitenkin, että se aiheutti sen ilmiön mitä olen huomannut muissakin neuleissa jos helmassa on ainaoikein-neulosta lyhyen matkaa: reuna kääntyy ylöspäin vaikka mitä tekisi! En uskaltanut luottaa että pingotus tai höyrytys olisi sitä auttanut, joten tein toisen ratkaisun. Purin siihen asti tekemäni sileän osuuden (onneksi vain muutama sentti) ja neuloin vielä yhden reikäosuuden, jotta "reikäinen ainaoikein-neulos" tuli leveämmäksi ja ongelma poistui (onneksi!)!

Nyt reuna näyttää hyvältä ja olen myös tyytyväinen omaan ratkaisuuni:-)


Ystävänpäiväkukat keskeneräisten neuleiden kera.


Kuvassa on myös tekeillä oleva peruslapanen. Lanka on vanhaa Novitan Alpacaa ja lapasesta tulee yksinkertainen peruslapanen käytettäväksi muiden lapasten alla kovilla pakkasilla. Novitan Alpacasta (juuri tuosta harmaasta) olen jo kaksi kertaa aloittanut puseroa itselleni mutta aina purkanut! Nyt päätin, että tuo Alpaca on liian lämmintä minulle puseroksi, ja nyt voin rauhassa käyttää kaiken 500 g asusteisiin, joista tuleekin ihanan lämpimiä ja pehmeitä:-)

Ja vihdoin on siis jotain tulossa Project Spectrumin väreissä, ja sekin ihan vahingossa, huomasin vasta neuloessani että tämähän on oikeaa väriä;-)

JA VIELÄ LOPUKSI HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE LUKIJOILLENI!!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rattoisaa ystävänpäivää sinulle !

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää !

neja kirjoitti...

ihanaa ystävänpäivää sinnekkin:)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinnekin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sydämellistä ystävänpäivää myös sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukavaa ystävänpäivää myös täältä!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan lämmintä ja ihanaa ystävänpäivä "yötä" jo nyt ..

Anonyymi kirjoitti...

Kyselit mistä ostin Atacamat. Ne oli neuletuttavalta, mutta niitä saa tilata ainakin osoitteesta www.lankakauppa.com

Anonyymi kirjoitti...

Sen ainaoikein-reunuksen kääntyminen estyy, kun reunus on tarpeeksi korkea kullekin materiaalille. Ohjeissa usein liian lyhyeksi jätetty, kun ei kai noita malleja useinkaan koekäytetä ennen julkaisua.?

tippi