torstaina, helmikuuta 01, 2007

Kukkaneule napeilla!

Kiitokset kaikille nappivalintaan osallistuneille - aika tasaisesti molempia vaihtoehtoja "äänestettiin". Lopulta pitkällisen pohdinnan jälkeen valitsin sitten ne vihreät napit. Ne kuitenkin näyttivät paremmilta kun oikein jaksoi kokeilla ja katsella;-) Toisaalta sitä valintaa puolsi myös se vaihtoehto, että niille vihreille ei olisi ollut oikeastaan mitään muuta käyttöä ainakaan lähitulevaisuudessa. Valkoisille varmaankin löytyy jokin kohde jossain vaiheessa!

Tässä se valmis neule sitten on:

Kukkatakki, 1,5 v koko

Malli: oma
Lanka: Samos, vaaleanvihreä, 200 g, kukissa valkoista Cotton Gardenin Violaa
Puikot: 5 mm
Muuta: Kukkia on myös takana alareunassa, en vain nyt muistanut niitä kuvata... Ja kaulus olisi voinut olla hivenen leveämpi, mutta kun lanka loppui niin se loppui, enkä viitsinyt ostaa muutamaaa kerrosta varten koko kerää.

Ja lisää kuvakulmia:Hamsterikuukausi on sitten alkanut eikä tänään ainakaan vielä ole tullut langanostohalua. Tosin tämänpäiväinen äkillinen kahvijäätelöhimo saattaa jossain määrin kertoa siitä että lankojen ostokielto purkautuu nyt makean syömisenä;-)

Eilen myös mietin ja selailin sivustoja kovasti illan aikana, jos olisi jotain lankaa tilannut ennen vuorokauden vaihtumista... Mutta hillitsin itseni, vaikka hyviä tarjouksiakin löytyi!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen takki!

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen takki!

Anonyymi kirjoitti...

Tulipas siitä kaunis takki!

KirsiJ kirjoitti...

Ihana takki! Väritkin ovat niin söpöt. Suutarin lapsella ON kengät sittenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno! Vihreät napit sopii tosi hyvin =)