lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Hihat puikoilla

Pikkuisen pinkkineuleen hihat on jo puikoilla ja tätä lankaa on todella ihana neuloa! Ihan harmittaa kun lanka kohta loppuu eli neule on valmis... eikä ko. lankaa ihan heti raaski ostaa lisääkään mihinkään toiseen projektiin. Mutta aivan ihanan pehmoista:-)

Tänä iltana yritän saada hihat valmiiksi, jos vaikka saisi osaset jo ensi yöksi pingotukseen. Minä pingottelen aina yön aikana, päivisin kun ei mattoon uskalla nuppareilla mitään kiinnitellä naperon takia...Ja vielä yksi aivan hullu kysymys kaikille pitsihuiviasiantuntijoille: pitääkö huivi pingottaa aina uudelleen jos sen pesee?? Tämä yhtäkkiä välähti mieleen ja on nyt vaivannut;-) Tää taitaa olla oikein aito blodikysymys, mutta pakko kysyä...;-)

Edit: ja vielä yksi juttu: sain labelit tuonne sivupalkkiin, mutta miksei ne näy joka postauksen perässä niin kuin monilla muilla näkyy???

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pitää. Kasaanhan se menee. Ja menee itseasiassa kovassa käytössäkin... nimim. uudelleenpingotus edessä

Villasatu kirjoitti...

joo, pitää se pingottaa, ikävä kyllä. On siinä se valopuoli että jos pingotus joskus epäonnistuu niin sen voi kastella ja pingottaa uudelleen.

Ei se huivi varmaan ihan pingottamattomaan tilaan palaudu kuitenkaan mutta sen sellaisen "rapeuden" se menettää :-)

Anonyymi kirjoitti...

Yhtään pitsihuivia en ole vielä pessyt - tuuletus on riittänyt, mutta järki yrittäisi vänkätä, että pingotettavahan ne on. kyllä niistä taitaa muoto kadota kastuessa...

Tiina kirjoitti...

Pitää pingottaa.

Blogger-kysymykseesi: Sun pitää vaihtaa entinen layout uuteen jolloin voit muokata sivun asetuksia paremmin. Siinä tekstiosassa saa myös valita mitkä jutut postauksissa näkyy, joten sieltä pitää asettaa tuo luokka juttu näkyviin.

Elina kirjoitti...

Millä ihmeen kikalla sait labelit sivupalkkiin? Mulla kun on päinvastainen ongelma, ne ilmestyvät automaattisesti postauksen perään mutta sivupalkkiin en saa niitä näkyville sitten millään.

Pia Tuononen kirjoitti...

Tiina: kiitos, nyt onnistui labelit!!

Tiina kirjoitti...

Ollos hyvä.
Elina: Sama juttu, eli vaihda layout uuteen ja sitten lisäilet sinne erilaisia laatikoita (add page element) ja sieltä valitset labels.