maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Lankoja kaappien kätköistäMaxi-neuleeni on tässä vaiheessaan, tarkoituksenani on siis tuhota kauan marinoituneet kauniit taivaansiniset Maxit, kilon verran niitä on kertynyt. Väri on siis kaunis, mutta langan laatu mitä on, siis halkeilevaa ja siksi aika kenkkua neulottavaa. Valitsin helpon mallin ja teen sitä pyörönä, sopivan aivotonta neulontaa siis.

Tätä neulon nyt viimeiset hamsteripäivät sillä tavalla että istun neulomassa tätä kunnes saan aina uuden ahaa-elämyksen, siitä mitä voisin vielä neuloa valtavasta lankavarastostani. Muistan siis neuloessani aina yhtäkkiä jonkun langan ja säntään kaapille ja Maxi jää odottelemaan idean toteutusta;-)

Viimeisin ahaa-elämys on tuo alla oleva Colori-kerä. Se on ollut murheenkryynini kaapissa pitkään. Se on ostettu alesta silloin kun tuo Colori-väri poistui myynnistä. Pitihän sitä silloin ostaa kun ajatteli että sitä ei enää saa lisää - no ei sitä kyllä olisi lisää tarvinnutkaan;-) Tämä kerä aina kauhistuttaa hirveällä värillään kun pengon lankojani , mutta nyt otin sen rohkeasti esille. Aion neuloa siitä jotain!! Ihan totta:-) Ainakin saan kerän korkatuksi ja sitten sen jälkeen se ei enää ole kokonainen kerä ja voi siirtyä ihan oikeasti jämälankojen joukkoon. Ja sieltä ehkä joskus mappi ö:hön...Puikoilla on nyt myös yhdet Fritidstumput, kun vielä löytyi yksi vyyhti sitä ja ihan oikeasti tarvitsen juuri sen väriset tumput itselleni. Ne ehtinee vielä hamstereihin mukaan...


Edit: miksi ihmeessä tämä sivupohja tekee riviväleistä mitä sattuu... on kai pakko vaihtaa pohjaa kun en kestä sitä!
Edit2: Vaihdan sivupohjaa, haamuja luvassa.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

joo tää pohja on vähän ärsyttävä, kun tekstit alkaa vasta melkein keskeltä sivua...