torstaina, helmikuuta 08, 2007

Toinen pipo heti perään

Kokeilin nyt tuota itse kehiteltyä pipomallia toisella langalla ja hyvä tuli siitäkin, ohje siis toimii:-) Eli kommenteissa kun kyseltiin pipon ohjetta, niin se on tosiaan ihan oma malli. Idea lähti siitä kun en yhtään tiennyt miten paljon silmukoita pitäisi olla naperon pipossa ja ajattelin, että se ongelma on helpointa ratkaista siten että aloittaa päälaelta ja lisää silmukoita niin paljon kuin on tarvis;-)Palmikkopipo
Malli: oma
Lanka: Novita Isoveli, 60 g
Puikot: 5 mm

Vaikka hamstereissa mukana olenkin, uskaltauduin tänään hakemaan nämä ihanan pehmoiset keräset:Kunpa tuo pehmeys näkyisi jotenkin kuvassa... en ole ikinä mitään pehmeämpää lankaa koskettanut! Näistä tulee jotain tosi ihanaa naperolle:-)

Rohkenin siis käydä noiden takia lankakaupassa, koska Hamsteriemäntämmekin sai luvan tehdä vastaavaa :-) Vähän tosin pelkäsin käydä lankakaupassa, siellä kun voisi sortua vaikka mihin ostoksiin... Onneksi kova pakkanen aiheutti sen, että kirjaimellisesti olin melkein silmälapuilla varustettu, kun astuin sisään pipo lähes silmillä, huppu päässä, kaulahuivi peitti melkein koko naaman ja vielä tuntui että silmäripsetkin oli huurteessa;-) Sisään astuessa tosin silmäripset sulivat... Mitään muuta lankaa en siis ostanut ja tilaus on tehty tammikuussa (olisin silloin jo halunnut langat ostaa mutta suuri kysyntä oli yllättänyt kauppiaan ja lankoja sai siksi vasta tilaamalla). Todiste siitä löytyy tästä postauksesta.

Edit: Miksiköhän rivivälit seikkailee postauksissani miten sattuu? Mistä ne säädetään samanlaisiksi??

1 kommentti:

Marja Kyy kirjoitti...

Upia pipa; tuollaistahan tekisi ihan itsellekin mieli! :) Ja silmä lepää ulkoasunuudistuksessa; kerrassaan oivallinen pohja.