keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

Hamsterikuukautta odotellessa


Taas ollaan mukana Lankahamstereissa tuhoamassa (lue: neulomassa...) lankavarastoa, mikä varmasti tekee taas ihan hyvää. Ja ettei nyt vaan kukaan luule, että olen helmikuun aikana ostanut uusia lankoja, näytän nyt nämä tammikuussa ostetut langat, joita en ole esitellyt aiemmin. Eli alesta satsi ohutta Pirkka-lankaa:En tiedä vielä mitä tuosta teen, siis tarkalleen, mutta jonkinlainen pusero ihan itselleni:-)


Ja tässä esimerkkikerä toisesta satsista, jota oli vihdoin tullut kauppaan - Woolin uutta Sävyä:


Tuota ostin 200 g ja toivon että se riittää jos en kerran aion uutta lankaa ostaa helmikuun aikana:-) Tuo Wool Sävy on tosi nätin näköinen ainakin kerällä, saa nähdä mitä se on neulottuna (ei ole vielä blogeissa näkynyt tuota neulottuna), en ole jaksanut mallitilkkuakaan tehdä, sillä aion neuloa tuota samalla mallilla kuin tämä pusero.


Innostuin eilen tekemään kaikkea pikkupuuhaa eli pitkään odottamassa olleita käsityöjuttuja, kuten vaatteiden korjausta ja lisäksi myös tämän pipon vuorittaminen:Sydänpipo 1 vuotiaalle

Malli: oma (ohje)

Lanka: Novita Julia

Puikot: 3,5 mm

Muuta: Tähän pipoon tein vaihteeksi nauhat!

Pipo on neulottu jo joulukuussa, mutta nyt vasta sain vuorin ommeltua;-) Tammikuun neulesaldoon sen kuitenkin lasken, koska nyt se vasta on valmis.

Napero innostui lajittelemaan nappivarastoani ja samalla alkoi sommitella nappeja sydänpipon päälle - taisi olla sitä mieltä että napeilla sitä pitäisi koristella - mikä sinänsä ei ole huono idea ollenkaan. Voisin tehdä nappiversionkin tuosta pipomallista!7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva pipo! Mä tässä yritän viimeistellä viimeisiä neuleita tammikuun puolella ennen kuin hamsterikuukausi alkaa. Langat on jo järjesteyksessä kaapissa ja ne mitkä eivät mahdu kaappiin pitäisi varmaan neuloa pois!

Anonyymi kirjoitti...

Missämissä oli Pirkkaa alessa!?

Marsvin

Elina kirjoitti...

Mäkin hypistelin tuota pinkkiä Woolin sävyä maanantaina, mutta se jäi sitten kuitenkin kauppaan, kun en osannut vakuuttavasti kuvitella miten tuo värjäys käyttäytyy neulottaessa. Mutta haa, nyt voinkin bongailla neulottua pintaa muiden blogeista ja ostaa tuota sitten maaliskuussa jos se ei kukerra tai laikkuile liikaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kovasti Kelttipipon ohjeesta! Pipo valmistui tänään ja lähti heti siskolle eteenpäin, monen viikon mietintä pipomallista ratkesi kertaheitolla kun satuin kurkkaamaan neulemallejasi.

Tsemppiä hamsteroimiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Myös täällä tykätään sun piposta! Itekin olen miettinyt ton Wool Sävyn käyttäytymistä neuloksessa, joten myös minä tule uteliaana sitä tänne vilkuilemaan ennen omaa ostopäätöstä.

Valaiskaahan samalla pöljää aloittelijaa, mistä te ostatte tota Pirkkalankaa? Ainut asia mikä mulle tulee Pirkka-sanasta mieleen on K-kauppaketjut ja jotenkin mulla on vahva aavistus ettei asioilla ole mitään yhteistä polkua!

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on tulossa vauvan nuttu tuosta samasta Sävystä. Alkua näkyy vähän huonosti kylläkin täällä: http://hepsi.vuodatus.net/blog/1064679

Pia Tuononen kirjoitti...

Pirkka-lankaa minä ainakin olen ostanut aina ihan paikallisesta lankakaupasta, valikoimat kai vaihtelee eri lankakaupoissa. Ja tuo Pirkka-nimi kai liittyy jotenkin tuohon Pirkanmaan kotityö-nimeen, jotenkin tyhmä se kuitenkin on, sillä mulle siitä kanssa tulee vaan K-kauppa mieleen...