maanantaina, tammikuuta 07, 2008

Maanantaineuleita

Kaikenlaisia jänniä ilmiöitä tämän talven sää on saanut aikaan: nyt pakkanen tuli niin pian että jäätyminen tapahtui näin nopeasti: peilikirkas jää, jossa voi luistella ihan kaunoluistimillakin! Aika harvinaista! No, tämän päivän pyry tosin peitti upean luistelukentän, mutta olihan se ainakin yhden päivän ilo - ihmiset säntäsivät aika pian jäälle luistimineen:


Viikonloppuna Hiutale-neuleeni edistyi jo lähes valmiiksi ja koska siitä puuttuu enää ihan vähän, näytän sen mieluiten sitten vasta ihan valmiina. Kivalta se kuitenkin jo näyttää ja voisin hyvin tehdä itselleni samanlaisen, jos jaksaisin... Oman kokoinen neule olisi kuitenkin liian työläs, joten tyydyn nauttimaan tuollaisesta kirjoneuleesta vain naperon yllä:-)

Uusilta neuleideoilta ei voi välttyä, vaikka nyt esim. Novita-lehtikin on taas myöhässä. (Sitä tosin ihmettelin että niin monille on tullut Novitalta postia että lehti viivästyy - miksen minä??? Onko olemassa VIP-tilaajat ja jotkut muut? Epistä.) Kävin nimittäin viikonloppuna katsomassa Kultaisen Kompassin, ja muiden neulojien tapaan ihailin minäkin neuleita (kuten yleensäkin elokuvissa) ja etenkin sitä "hilkkaa". Ajattelin kyllä kokeilla sellaisen neulomistakin, se näytti sekä tosi hyvältä että muutenkin käytännölliseltä:-)

Mutta nyt Hiutaleen kimppuun ja sitten jotain muuta kivaa neulottavaa, ennen kuin on ihan pakko mennä naperon kanssa testaamaan pulkkaa ja muuta kun kerran vihdoinkin on lunta!


5 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

neulomossa oli kova keskustelu asiasta. Ne jotka eivät ole mailia saaneet, ovat todenneet että käyttäjätiedoissa on joko vanhentunut osoite, kaksi osoitetta tai mainosposti kielletty -silloin mailia ei tule. Ja mullakin se oli mennyt roskapostikansioon ;)

Satu U kirjoitti...

Oletko sinä kirjautunut netissä Novita klubiin? Jospa ne laittaa sähköpostin vain sinne kirjautuneille?

mammaliini kirjoitti...

siel käskettiin tutkailla omat asetukset, jollei ole tullut sähköpostia. jos on vaikka kaksi osoitetta tai ei toivo mainoksia, niin ei tule ilmoitustakaan. nou kän duu sit vaan.
ei tullu mulle lehteä tänäänkään. on tää niin väärin.

mammaliini kirjoitti...

ja muistetaas sit varoa niitä heikkoja jäitä, vaikka kuinka houkuttaisi!!!

Pia Tuononen kirjoitti...

Kiitos vinkistä, mulla olikin ihan ikivanha meiliosoite Novitaklubin tiedoissa - tuli se nyt sitten korjattua:-)