maanantaina, tammikuuta 14, 2008

Raitapaita ja huomionosoituksia

Raitapaita tuli viikonlopun aikana valmiiksi, tosin yläosa useaan kertaan purettuna ja neulottuna edestakas. Mutta nyt se on valmis:


Raitapaita, koko 2 v (hei, nyt se on sopiva!!!)
Malli: oma
Lanka: Novita Wool Raita, ruskea, 170 g
Puikot: 3 mm

Hihat tuli raita-langalla hauskasti leveämpiraitaiset kuin muu pusero, mutta minusta se ei haittaa! Raglanosassa raidat myös uhkasivat leventyä kun silmukkamäärä väheni (tein siis raglanin pyörönä, saumoja ei ole) joten otin 2 eri kerää ja vaihtelin niitä satunnaisesti, niin että raidat pysyivät kapeahkoina!

Kaulusta yritin tehdä sopivaksi ihan vaan resori-idealla mutta millään en saanut sen kokoista mikä olisi mahtunut naperon päästä läpi, siispä uskaltauduin kokeilemaan ekaa kertaa tuollaista nappilistahalkiota ja siitä tuli ekaksi kokeiluksi ihan kiva. Pidempi se olisi toki voinut ulkonäöllisesti olla, mutta tehtävänsä se hoitaa tuon pituisenakin. Ja nyt kun halkio on kerran tehty, uskallan joskus tehdä toistekin kun ei siitä nyt ihan kauhea tullut. Ohjeen otin "Nyt neulomaan"-kirjasta.


Seuravaaksi otan taas esille kaksi keskeneräistä jotka olisi kiva saada valmiiksikin, nimittäin Urban ja vihreä palmikkoneule - tosin olen näitä lankakeriä jo pyöritellyt käsissäni ja tahtoisin tehdä näistä naperolle jonkun ihanan aurinkoisen kevät-kirjoneuleen:

Väriterapiaa harmaana päivänä!


Viikonlopun aikana olin saanut huomionosoituksia, jotka todella lämmittivät mieltäni,kiitos!


You make my day -teet päivästäni ihanan. Näitä on kiva antaa ja kiva saada. Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja.

- Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi- silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.

Huomionosoitukset olen saanut JohannaL:lta, Ellulta, AnniP:ltä, Koukuttajalta ja Helmikseltä, kiitos!!

Kymmenelle on näitä jaettu, niin minäkin, järjestys on täysin sattumanvarainen, moni päivittäin lukemani blogi puuttuu, mutta teille juuri haluan nyt tätä hyvää mieltä jakaa edelleen jaettavaksi.

Tässä satunnaisessa järjestyksessä ne, jotka kuuluvat ehdottomasti minun blogikierrokseeni:

Teija
Kati
Villasukka
Minnuliinin nukkekoti
Marsvin
Kristiina
Iona
Linnean nukkekotiblogi
Luinelenin blogi
Lauran nukkekoti

Myös nukkekotiblogeja on siis minun blogikierroksellani, ei vain neulontablogeja:-)
9 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Ihana paita! Osaisinpa itsekin tehdä, tekisi mieleni tehdä 3,5v tyttärelle paita mutta saa nähdä riittääkö taidot sellaiseen lopputulokseen minkä voi julkistaa. No senhän saa selville vain niin että ottaa puikot käteen :)

KirsiJ kirjoitti...

Olet saanut tunnustuksen! Käyhän blogissani! http://kipa69.ajatukseni.net

Lotta kirjoitti...

Ohoo, hieno villapaita! Meidän kummityttö on just kaksvuotias ja mulla ois sitä vaaleenpunaraidallista woolia, pitäisköhän... Katoitko jostain mallia vai teitkö ihan päästäs?

Anonyymi kirjoitti...

Voi sentään! Kiitos tosi paljon ja varsinkin, kiitos samoin! :) Raitapaidasta tuli tosi ihana, ja tikutitpa sen valmiiksi -moneen kertaan :D-tosi nopeesti !

Villasukka kirjoitti...

Kiitos! Täällä käyn päivittäin vierailulla - ohjeitasi on ilo toteuttaa!

Tanja kirjoitti...

Paita on tosi kivan näköinen ja minun mielestäni tuollainen lyhyt nappilista on tosi hauska yksityiskohta.

Anonyymi kirjoitti...

Moi ja kiitos tunnustuksesta :)

En edes tiennyt tällaisesta blogista, täytyy nimittäin tunnustaa, etten osaa neuloa yhtään. Tai ihan vähän, sen verran, että saan kaulaliinan tehtyä niillä ihan perussilmukoilla. Mitä ne sitten lieneekään nimeltään.

Sinä olet taitava, upeita neuloksia sulla täällä :)

Ja mukavaa saada blogiin vieraita myös eri alan harrastajista.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiitos mukavasta huomionosoituksesta! Sinulla on täällä aina aivan ihania neuleita. Ei voi muuta kuin ihailla!

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS kukista. Niitä on aina kiva saada.
En niitä sen kummemmin blogissani jaa mutta olet kyllä ehdottomasti yksi, jolle tuon kimpun laittaisin. Huiviohjeesi ovat olleet iloksi ja hyödyksi, ja muutenkin tämä blogi on mielenkiintoinen ja vaihtelevia töitä katsottavana.