keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

Välipalamyssy

Jonkun aikaa kun nyhertää ohutta Lanett-lankaa niin että kerroksella on montasataa silmukkaa, alkaa tehdä mieli neuloa jotain paksumpaa...

...ja sen seurauksena syntyi tämä villamyssy, jolla ei missään vaiheessa (eikä kyllä oikein vieläkään) ole kovin tarkkaa tarkoitustaan:-)

Neuloin myssyn SNY-langoista, jotka näin aika pian jonkinlaisena myssynä, tosin kirjoneuletta kokeilin ensin, mutta tällainen siitä kuitenkin tuli. En keksinyt mitään kivaa kirjoneulekuviota, joten päädyin raidoittamaan helmineuletta.

Eco-myssy
Malli: oma
Lanka: Marks&Kattensin EcoUll, 100 g
Puikot: 5 mm
Muuta: Tämä oli tosi ihana lanka neuloa! Jos tarvitsisin paksua neulepuseroa, tekisin sen tästä langasta. Lanka on pehmoista, eikä tunnu kutittavalta vaikka onkin villaa! Ja nopea neuloa:-) Oli kiva kokeilla uutta lankaa, itse asiassa minun pitäisi enemmänkin kokeilla uusia lankoja, ne Novitat vaan aina on nenän edessä kaupassa ekaksi!

5 kommenttia:

minnap kirjoitti...

Moi!Laitoin sulle tänään jo aikaisemmin viestiä, mutta en löytänyt sitä mistään, joten ei varmaankaan tullut perille.Minulla on pulmia Holvithuivin kanssa, olen tehnyt kaavion 1 ja 19 reikäriviä olin laskevinani, että olis tehtynä. Sitten aloin tekemään niitä seuraavia kaavioita, mutta ihankun minulla olis ollut muutama silmukka vähemmän, vaikka 1. kaavio on tehty mielestäni ihan oikein.Osaatkohan neuvoa minua?

minnap kirjoitti...

mihin ihmeeseen mun viestit oikein häviää...

Pia Tuononen kirjoitti...

minna: olit laittanut aiemman viestin neuleohjeideni puolelle ja siellä se on:-) Eli missä vaiheessa (kerroksella) silmukat ei täsmää? Paljonko sulla on silmukoita 1. kaavion jälkeen?

minnap kirjoitti...

Heitaas! 1. kaavion jälkeen minulla on silmukoita 242 ja tästä pitäisi nyt jatkaa niillä muilla kaavioilla, onko mulla sittenkin liikaa reikärivejä...Kiitos, että viitsit neuvoa minua, välillä on niin pitkät piuhat!

Pia Tuononen kirjoitti...

minna: oletko huomannut että 1. kaavio lopetetaan siinä vaiheessa kun olet viimeiseksi neulonut 1. kaavion kerroksen 20 (joka on nurja kerros, siis viimeisen 19. kerroksen jälkeen)? Ja reikärivejä pitäisi olla siis se 19 (tai vaihtoehtoisesti joku muu lukumäärä joka ohjeessa on mainittu).

Olethan huomannut että 1. kaaviota on korjattu 9.1. eli jos olet ohjeen printannut aiemmin, niin siinä voi olla virhe (en enää muista mikä se virhe oli...)!