tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Lisää huomionosoituksia

Voi kiitos, kiitos, lisää huomionosoituksia!:-)

Stellalta, SatuA:lta, Pialta, ja Taijalta :-) Stella oli vielä niin pitkästi kirjoittanut suosikkiblogeistaan, olin ihan ihmeissäni siitä mitä minun blogistani oli kirjoitettu!

Oli ihan pakko vielä liittää se teksti tähän - siksi että löydän sen myöhemminkin, niin hyvä mieli siitä tuli: - Blogissa taiteilee lumoava Villapallo. Tämä lienee niitä ensimmäisiä blogeja, joiden kautta hurahdin itsekin seuraamaan neuleblogien ihmeellistä maailmaa. Villapallo on niin suosittu, että tuskin tarvinnee sen suurempia esittelyjä. Villapallon neuleblogista löytyy huima määrä Villapallon itse suunnittelemia malleja, joista haluaisin toteuttaa joskus esimerkiksi nämä kauniit Bluebell- ja Rose-myssyt, jotka on siis julkaistu myös Ulla-neulelehdessä Villapallon monen muun ohjeen tapaan. Villapallon tekstejä on myös erityisen mukava lukea, koska ne ovat aina niin ihanan positiivisia.

Kiitos teille vielä kerran:-)


Tässä pikku sukkaset, jotka valmistuivat muiden töiden lomassa kun huomasin ettei naperolla ole kunnon sukkia talvikenkiin: "siis neulojan lapsella ei ollut villasukkia!!"

Sukkaset
Malli: perusmalli: silmukoita 12 s/puikko (itselle muistiin)
Lanka: Sandnes Sisu
Puikot: 2,5 mm

Mutta mikäs oranssi lohikäärmeen häntä tämä on?? Älkää kysykö, en tiedä vielä itsekään... vaikka jonkinlainen aavistus kyllä on. Muoto hahmottunee lähipäivinä! Mutta se ei liity mitenkään Kruunupipoon, vaikka samanlaista sakaraa onkin:-)

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hei tännekin!

Ihania töitä...täällä on sama ongelma, kolme mukulaa ilman villvaatteita, lapasia ei ole just kellään. Onneksi anoppi pitää meidät villasukissa:) Noloa...

Pikku pikku kirjoitti...

Näyttääpä hauskalta ja pirteältä tuo lohikäärmeen häntä, mielenkiinnolla jään odottamaan mitä siitä valmistuukaan!

Anonyymi kirjoitti...

Neulojan lapsi sai hienot sukat!Oli mukavaa kuulla, että sanani saivat hyvälle tuulelle - joskus kun on niin vaikeaa pukea ajatuksiaan sanoiksi ;)
Minäkin odotan jännityksellä mitä tuosta kauniin oranssista neulomuksesta syntyy - voisikohan se olla vaikka pienen mekon reunus, siis sellainen neulottu "reunapitsi" :)