keskiviikkona, tammikuuta 09, 2008

No tulihan se Novita!

Niin, tulihan se odotettu Novita, vaikkakin vähän postin kuljetuksessa kärsineenä: etukannessa oli pienehkö repeämä, mutta olkoon!
Tykkäsin:
-kannen väreistä
-hyväntekeväisyys-ideasta pinkkiin Teddyyn liittyen
-lankojen uusista väreistä, vaikka ei ne suurin osa mulle itselle sovikaan, ainakaan isommissa neuleissa
-neulejakuista vauvoille, Woolin Sävy-lanka näytti kivalta

En tykännyt:
-isoveli colorin räikeästä uudesta väristä
-kellomaisista/puhvimaisista hihoista kesäpuseroissa
-siitä että neulemallit toi aika paljolti mieleen viime kevään neulemallit
-siitä että lehti tuli myöhässä!

Uskoisin etten suoraan ohjeen mukaan neulo mitään neuletta tuosta lehdestä, mutta pitäähän lehti silti olla hyllyssä, että pysyy mukana ajassa:-)

Seuraavaa neulomusta miettiessä neuloin itselleni pipon, kun huomasin että naulakon päällä oli vain hirmuinen kasa huiveja ja lapasia muttei montakaan pipoa... Siis tämä syntyi telkkaria katsellessa (sopii hyvin Loft-huivin kanssa):


Mambo-pipo
Malli: oma, perusmalli (Itselle muistiin: silmukkamäärän otin Me-lehden ohjeesta: 64 s, mutta 68 s olisi ollut vielä parempi. Menee se noinkin koska pipo venynee, mutta jos teen toisen, silmukoita voisi olla muutama enemmän)
Lanka: Novita Mambo, viininpunainen, 100g
Puikot: 6 mm (käytin pienempiä puikkoja kuin yleensä Mambolle koska halusin tiiviin ja lämpimän pipon ja näillä siitä tulikin sellainen)

Ja puikoille selvisi sitten uutta heti pipon jälkeen ja naperolle nyt edelleen jotta hänkin saisi uuden neuleen Hiutale-puseron mennessä muualle:

Tarkoitus oli tehdä kirjoneuletta Woolin raitalangalla sekä ruskealla Nallella, mutta totesin että väriyhdistelmä sopisi paremmin aikuiselle, joten laitan pelkkää raitaa. Toisaalta vähän tylsää neuloa, mutta etenee ainakin nopeasti! Neulon pyörönä koska kaihdan edelleenkin saumojen ompelua ja koska kerros on pitkä, raidoista tulee kivan kapeita. Teen neuleeseen kaarrokkeen (ehkä) jotta raidat ei levenisi liikaa neuleen yläosassa. Voi olla että yläosaan tulee jotain muutakin kivaa:-)


Ja vielä: neuleohjeisiin on tehty pieni korjaus: Holvi-huivin kaaviota on korjattu!

Ei kommentteja: