torstaina, tammikuuta 03, 2008

Vuoden eka valmistunut

Tämä pipo itse asiassa valmistui jo aikoja sitten, mutta nyt vasta sain laitettua siihen vuorin kiinni. Eikä se nyt mikään iso juttu ollutkaan, mutta aina sellaiset vaan lykkääntyy..


Kissakorvapipo
Malli: oma (ohje)
Lanka: Novita 7 veikka, itsevärjättyjä
Puikot: 3, 5 mm

Florica-kirjoneuleessa olen jo hihavaiheessa ja ennen hihojen aloittamista kun sovittelin neuletta, näytti se mahtuvan. Lisäksi napero ilmaisi hyväksyntänsä sanomalla "ihana!". Joten asia kunnossa:-)

Neulon neuleen hihat ylhäältä alas, koska jotenkin nyt ei jaksa mitään saumoja, ei ollenkaan! Tuossa puserossa en ole nyt vielä yhtään saumaa tehnytkään, koska olkasaumatkin yhdistelin 3 puikon päättelyllä (ohje Ullassa), mikä on muuten aivan loistava tekniikka!!

Huomenna odottelen postin tuovan uuden Novita-lehden, saa nähdä kuinka käy. Novitan sivuillahan oli jo uusi värikartta, mutta ei se oikein innostanut. Saa nyt nähdä miltä langat luonnossa näyttää. Tänään tein lankahankintojakin, mutta ei mitään ihmeempää: tarjous-Floricaa Anttilasta ja lapsen koon verran erilaisia Lanetteja kevätneuletakkia varten (jotain sellaista pääsiäsitipukirjoneuletta olisi mielessä) :-)


3 kommenttia:

Talsu kirjoitti...

Novitan uudesta värikartasta en minäkään oikein syttynyt. Oikeastaan ainoa positiivinen väri oli Bambuun tullut musta :)

Anonyymi kirjoitti...

Vastavierailulla/vinkki: pinjata.fi:ssä näyttäisi olevan vielä Lundbyn joulukalenteria myynnissä... ;)

satumh kirjoitti...

eipä tullu novitaa tänne ainakaan vielä.. :(