torstaina, joulukuuta 07, 2006

Joulukranssi

Sainkin nopeasti kranssikokeiluni onnistumaan, tosin siitä tuli ihan erilainen kuin esikuvansa. Se, josta sain tuon idean, oli kranssi, joka oli enemmänkin luonnonläheinen, siinä oli pikku huopapalloja ikään kuin marjoina, mutten jaksanut tehdä niitä niin paljoa... Tästä tuli sitten sellainen punaisen, harmaan ja hopean yhdistelmä. Tykkään kyllä kovasti, tämä pääsee ulko-ovemme koristeeksi!

Kuvasarjana joulukranssin teko:Huovutusvillan kääriminen pajukranssin ympärille, samalla vähän huovutusneulalla sitä kiinnittäen.Pajukranssi on peitetty kokonaan villalla.Huopanauhan pujotus kranssin ympärille, liimalla päät kiinni.Koristeina neulahuovutettu sydän ja pallot, joihin on ommeltu hopeanvärisiä helmiä. Lisäksi huovasta leikattuja ympyröitä on liimattu kiinni villaan.

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Minäkin näin jossain askartelukaupassa tuollaisen huopakranssin. Ja heti oli pakko ostaa villaa. Oma kranssini on vasta päällystetty ja odottelee koristeita kaapissa :D

craftydabbler kirjoitti...

This looks like a wonderful idea. I love working with wool roving. I may have to try this out. I don't really like the wreath I have from last year.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea!!!! Näyttää hyvältä!