torstaina, joulukuuta 14, 2006

Kellokukkaseni

Kellokukkaseni on vihdoinkin valmis!! Tätä on neulottu pitkään ja hartaasti, ihan oikeasti: Muistan kuinka kesällä aloitin tämän joululahjan ajoissa ja neuloin tätä kesäiltoina parvekkeella ja nyt tämä vasta on valmis!! Ja tykkään tästä kovasti:-)Kellokukka-huivi

Malli: ( pdf )
Lanka: Nalle colori, n. 200 g
Puikot: 3,5 mm pyöröt
Hieman löytyi päivänvaloa tässä kaamoksen keskellä... Taustalla kynttilät sävy sävyyn (= hyvin poltetut itsepäisyyskynttilät)
Jossain vaiheessa pelkäsin että kuvio hukkuu kirjavaan lankaan, mutta onneksi niin ei käynyt!! Tällä mallilla voisi tehdä enemmänkin huiveja, jos vain niitä kaikkia jo oleviakin tarvitsisi.

Ostin tänään hyvästä alesta ulkoilutakin itselleni ja kun aloin kokeilla sitä eri huivien kanssa, huomasin ettei niihin kaikkiin huiveihin ole ollenkaan sopivaa pipoa. Pipon on oltava samaa sävyä huivin kanssa, eli pipon tekoon mitä pikimmiten jos vaikka talvikin joskus tulisi ;-) Onneksi tämä malli löytyi blogikierroksella, tätä pitää kokeilla:-)

Vielä on yksi joululahjasukka neulomatta ja sitten voin huokaista:-) Mies tosin ehdotti että jos en jaksa neuloa, antaisin vain sen yhden jo valmiina olevan sukan ja täyttäisin sen nameilla;-) Hyvä idea sinänsä, mutta ehkä kuitenkin teen sen toisenkin... Mutta siinä idea muillekin vapaasti käytettäväksi jos aika loppuu kesken joululahjoja neuloessa:-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea huivi!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kaunis huivi ja langan väri sopii malliin hyvin. Yritin jo aiemmin tänään kommentoida, mutta ei millään onnistunut, kun ei hyväksynyt Bloggerin tunnuksia vaan halusi Google-tunnukset. Vaihdoin sitten blogini betaan ja toivottavasti nyt pääsen taas kommentoimaankin.