perjantaina, joulukuuta 29, 2006

Koukkuun jäin;-)

Tänään oli ihan pakko päästä kokeilemaan neulottua pitsiä uudesta pitsikirjastani ja tuntuu ihan että koukkuun jäin:Huomenna on pakko käydä ostamassa tarpeeksi ohut pyöröpuikko jotta saan nämä silmukat siirrettyä siihen... Kuvio on tosi addiktoivaa, aina on pakko tehdä vielä yksi kerros joka on aina (yleensä) erilainen kuin edellinen:-)

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Onpas kauniin näköistä!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kivalta näyttää. En ole koskaan kokeillut pitsiliinan neulomista. Pelkkää virkkausta. Täytyisi varmaan kokeilla tuotakin...

Anonyymi kirjoitti...

Voih, tarvii mun varmasti kaivaa vähän aloitettu liina ja kokeilla uudella innolla miten sitä tehdään. En ole ennen neulonut liinaa mutta kerran mielitekona aloitin vaan hermostuin heti alkuun.
Tuo kyllä näyttää niin ihanalta työltä että jos nyt sitten uudestaan minäkin.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Näinhän siinä yleensä pitsiliinojen kanssa käy...ei millään malttaisi laskea työtä käsistään.

KirsiJ kirjoitti...

Voi kun taas saisi innostuksen pitsiliinan tekoon. Mulla on jo ohje ja langat odottamassa. Varmaankin nuo kevyet puikot ovat paremmat pysymään, etteivät kokoajan tipahtele niinku liukkaat metelliset sukkapuikot. Vai miten on?

Pia Tuononen kirjoitti...

kirsi: bambuiset puikot on kyllä aivan ehdottomat ohuen pitsin teossa, mulla ainakin metalliset karkaisi ihan heti jo siinä alussa!