tiistaina, joulukuuta 12, 2006

Olkasaumoja ommellaanTäällä ommellaan vihdoinkin saumoja, menossa olkasaumojen ompelu!! Eli Lopineule alkaa hahmottua puseroksi ja pääsen laittamaan sitä pakettiin:-) Luulin ettei tämä neule valmistuisi ikinä, mutta kyllä se sitten kun ei koko ajan näperrä muuta: eilen tein kokonaisen hihan ihan yllättävän nopeasti kun vain istuin ja neuloin:-)Verkkohuivi on myös käynyt pesukoneessa ja se huopui ihanaksi kahdessa 40 asteen pesussa (huom: taustalla oleva kätevä puikkopussini on osoittautunut todella hyväksi eli edelleenkin puikot ovat suhteellisen hyvässä järjestyksessä)!

Mutta mitä minä unohdinkaan!! Ne kukat joilla piti koristella huivin päät... Ne on kyllä virkattuna, mutta ne unohtuivat pesukoneesta:-( Kiva pyörittää konetta kahden virkatun kukan takia kun ei muuta huovutettava nyt ole... No, sellaista sattuu kun on niin monta lahjaa tekeillä ja kaikki pitää piilottaa naperolta. Ei niitä sitten itsekään löydä, että muistaisi kaiken mitä on tehnyt;-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haastoin sut, käyppäs kurkkaamassa blogissani...

Anonyymi kirjoitti...

Teitkö tuon verkkohuivin sillä Novitan ohjeella, ja mitä lankaa käytit siihen?

Pia Tuononen kirjoitti...

madde: verkkohuivi on tehty omalla ohjeella vaikka taitaa se Novitan ohje olla aika samanlainen;-) Tein 2 kierron pylväitä (en tiedä mikä sen oikea nimitys on mutta 2 kertaa lanka puikolle aluksi) 3 kjs:n päähän. Lankana on Fitidsgarn.

Anonyymi kirjoitti...

Selvä pyy, kiitos vastauksesta =)
Katselin vanhempia postauksiasi, ja vapaalankahuovutus vaikutti myös tosi kiintoisalta.
Muutenkin blogisi on kyllä täynnä ihanuuksia!