keskiviikkona, joulukuuta 13, 2006

Perinnemekon alkuperä?

.

Ei, tämä EI ole itse tehty, vaikka mielelläni tällaisia haluaisin osata tehdä;-) Mutta se miksi tämä on tässä, on se että tarvitsen apua! Ostin tämän messuilta (tai itse asiassa naperomme kummitäti halusi ostaa tämän naperolle), mutta meillä ei ole mitään käsitystä minkä "firman" juttuja tämä on. Mekossa ei missään ole mitään tekstiä tekijästä ja olisi kiva se tietää. Näitä mekkoja olen nähnyt myynnissä kaikilla mahdollisilla käsityö- ym. messuilla monena jo vuonna eli varmaan joku muistaa? Olisi kiva tietää mitä mallia tämä on. Sama yritys tekee myös aikuisille tällaisia perinnemekkoja, ja myös pojille perinneasuja. Osaako kukaan sanoa siis mikä yritys on kyseessä??

Rebekka haastoi mut meemiin, mutta periaatteessa en mene mukaan meemeihin (kuvameemi oli poikkeus joka vahvistaa säännön...). En jaksa/ehdi yleensä itse lukea meemejä blogeista, joten siksi en myöskään itse laita niitä blogiini. Anteeksi Rebekka!

Ja JYV-paketti lähti sitten vihdoin saajalleen tänään... :-)

Hui, joulu on jo niin lähellä että alkaa tulla hoppu noiden pakettien kanssa! Tänään on jo Lucian päivä (tosin ei yhtään tunnu siltä), Lucioita tuli kaupungilla vastaankin;-)

Edit: Posti toi minulle juuri Lapaskuun arvonnan palkinnon:Tämä on pannunalunen ja aivan superihana!! Kiitos Anne!! Ja niin ihana itsetehty korttikin:-) Tykkään tästä todella kovasti ja tiedän vielä senkin, että sisustajaexpertti-miehenikin huomaa tämän esineen tyylikkyyden.

13 kommenttia:

rebekka kirjoitti...

No hätä! Se on ihan vapaaehtoista! Iloista joulunalusaikaa!! :-)

Kpupu kirjoitti...

Tämä on ihan arvailua, mutta ihan alkujaan, kun noita näin maatalousmessuilla (useita vuosia sitten) oli valmistajana Riihipeikko http://www.riihipeikko.fi/
Mutta nykyään noita on jo niin monella muullakin. Ja muistaisin että silloinkin Riihipeikon tuotteissa oli kunnon valmistajaseloste paikoillaan.

Ja ihania olikin mekot. Minä olin jo liian iso niihin mahtumaan, ja en saanut omaani, vaikka äiti sen olisikin hankkinut... *pyh*

Kpupu kirjoitti...

Ja ystävä Google antoi vielä seuraavan tuloksen:
http://www.pikkuhiirentalo.fi/
Juhla-asujen alta löytyy kovin samanlaisia.

Villapallo kirjoitti...

kiitos kpupu, kyllä se mekko taitaa noita Pikkuhiirentalon mekkoja olla! En olisi kyllä itse löytänyt tuota sivua kun ei ollut aavistustakaan nimestä. Tuohon mekkoon tosiaan tuli omavalintainen nalle mukaan, niin kuin noissa Pikkuhiiren mekoissa juuri luki:-)

kpupu kirjoitti...

Tässä tapauksessa sitä kutsutaan tuuriksi, ja pikkuhiiren puolelta hyväksi markkinoinniksi :D
"vanhanaikaset vaatteet" ja ensimmäisenä google-mainoksista.
Kiva olla avuksi.

mustikka kirjoitti...

Poikkesin vain toivottamaan sinulle Rauhallista joulua 2006 ja Onnellista Uutta Vuotta 2007!

J.K. Tuo mekko on upea!

TiinaV kirjoitti...

Kiitokset, paketti tuli tänään perille! :)

Anne K-R kirjoitti...

Terve! Mukavaa, että pidit pannunalustasta. Aika kovin kyllä hirvitti, että mitä moisesta palkinnosta sanot.

Maria kirjoitti...

http://www.rebel-baby.com/

Tuolta löytyy kohdasta design Tonja Anttola samantyyppisiä mekkoja, mutta eivät taida olla aivan samoja mekkoja.

Minnie kirjoitti...

Ostin vastikään aika samanlaisen mekon messuilta, ja se on desing Tonja Attola. Mm. Rebel-Baby myy niitä netissä : http://www.rebel-baby.com/fi/dept_10.html

Minnie kirjoitti...

Piti vielä sanoa että Tonja Attolalla on myös monia erilaisia mekkoja kuin mainitun nettikaupan sivuilla on näkyvissä, ja niihin saa myös itse valita koristeen; nallen, minipiparimuotin tms. Oisko kyseessä sama? En löytänyt omaa nettisivua ko. valmistajalle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Sinun mekkosi on melkoisen varmasti Tonja Attolan käsialaa. Riihipeikon mekoissa on varmaankin markkinointiselosteet olemassa, mutta Tonja Attolan mekot ovat taivaallisen kauniita, hyvin mitoitettuja ja minun arvioni mukaan lajissaan hinta-laatusuhteeltaan parhaita. Jälleenmyyntiarvo - jos mekosta haluaa luopua - on esimerkiksi Huutonetissä omaa luokkaansa!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kuvan mekko on taiteilija Tonja Attolan suunnittelema ja valmistama.

Lämpimästi terveisin,

Taija :)