maanantaina, marraskuuta 26, 2007

SNY:tä ja huiveja

Edit: Ja minun SNY:ni oli sitten Riikkas, tieto oli tullut meiliini:-)

Perjantaina hain SNY:n marraskuun paketin, mutta nyt vasta ehdin siitä kertoa! Tässä paketin sisältö:

Marraskuun teemana oli ekologisuus ja sen mukaisesti koottu paketti sisälsi: ekolankaa (ihanaa luonnonväriä, tykkään!!!), ekosuklaata (nam!), itikan pönttö (tosi hauska juttu, se sisälsi myös savolaisen aitoustodistuksen, jolle oli pakko nauraa ääneen:-)))) ja ihania lammasnappeja sekä tosi söpö pikkuriikkinen neulontakori joka sisälsi aloitetun kutimen ja lankaa! Pääsee nukkekotini somisteeksi (kunhan saan nukkekotini taas omaan käyttööni, napero nimittäin omi sen ja sitä myöten sieltä piti poistaa kaikki pikkutilpehöörit... eli ehkä joskus 10 vuoden kuluttua pääsen taas sisustamaan nukkekotiani, ellen osta itselleni toista).

Kiitos SNY ihanasta paketista!!! Mutta, kuka sinä olet??? Et paljastanut kuka olet, vain vihjaisit että olet Savon suunnalta ja sitä kyllä arvailin muutenkin pakettien lähetyspaikkakunnasta... Yksi ajatus on kuka voisit olla, mutta se menisi varmaan ihan pieleen, eli kerro, kerro jo!!!!:-)

Ja pikkujutut vielä lähikuvassa:Tässä vielä kaikki tulleet paketit, eli elokuun paketti:
Syyskuun paketti:Ja lokakuun paketti:


Viikonloppuna ahkeroin tilaushuiveja Ainosta ja korvaavistakin langoista, kun Ainoja en ole vielä saanut lisää. Tässä lähikuvina huivien pintoja:


Siis kahdella värillä tehty PomPom-huivi puikoilla.

Ja jo muuten valmis, vain pampuloita vaille, Hippystä tehty PomPom:


Pom Pom-huivi
Malli: oma
Lanka: Novita Hippy, harmaankirjava, 200 g
Puikot: 6 mm

Puikoilla on myös yhdet sukat itselle, mutta niistä kerron vasta kun ovat valmiit! Ja pesukoneessa pyörii huopatumput, ne ehtii vielä Lapaskuuhunkin:-)

Edit: Muistaako kukaan kenen blogissa oli vastikään ihana kirjoneulepipo/baskeri, jota oli neulottu ruskealla Wool-raidalla + tumalla langalla ??? En millään löydä sitä ja enkä muista mikä malli oli kysessä!

5 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

aivan ihania sny-paketteja olet saanut! Muistan hämärästi nähneeni tuon pipon tms, mutta en minäkään muista että missä....

Totoro kirjoitti...

Neuleunia eli osoitteessa http://sariannan.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Särmän blogissa taisi olla!

Marsvin

Anonyymi kirjoitti...

heippanen, pistinkin sulle paljastavaa sähköpostia viikonloppuna. Kiva oli kyllä paketteja väsätä, monta ideaa jäi vielä hautumaan ja pääsevät toteutukseen joko itselle tai seuraavalle SNY-kierroksella. Varsinkin noita miniatyyrijuttuja on jännä pohtia :)

satumh kirjoitti...

ihania paketteja sait! tosi kekseliäitä!