tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Joulusukkasillaan

Viime lauantaina näin kaupungilla vilaukselta niin ihanat joulunväriset sukat että oli ihan pakko marssia suoraan lankakauppaan ja ostaa lankaa joulunvärisiin villasukkiin (tietenkään omassa lankavarastossa ei ollut sopivia!). Kehittelin itse mallin, neuloin ja tänään sain ne valmiiksi:Näistä tuli juuri sellaiset kuin halusinkin ja neulominenkin oli todella nautinnollista:-) Huomaattehan kärjissä vilkkuvat tonttulakit! Neuloin molempia sukkia samaan tahtiin koska noita 2,5 mm sukkapuikkoja minulla on 2 settiä. Oli ihana ettei tarvinnut toista aloittaa alusta toisen valmistuessa eikä muistella miten tein kantapään ja muita juttuja. Ja kirjoneulekuvioiden malleja oli iiihana suunnitella samalla kun neuloin!

Sisu on tosi ihanaa lankaa, olen kyllä sitä aiemminkin kokeillut, mutten muistanut miten ihanaa se onkaan. Eikä tuo neulominenkaan kovin hidasta ollut noinkin ohuella langalla kun lauantaina aloitin nämä ja nyt tiistaina ovat valmiit!

Lankoja jäi vielä niin paljon että teen naperollekin omat joulusukat samoilla väreillä:-)Joulusukat
Malli: oma, 15 s /puikko
Lanka: Sandnes Sisu, punainen, luonnonvalkoinen ja vihreä, yhteensä 65 g
Puikot: 2,5 mm
Tässä myös valmiina yksi niistä tilaushuiveista, eli kaksivärinen PomPom-huivi mutkille taiteltuna:

Lähikuvaa huivin pinnasta.
PomPom-huivi


Malli: oma
Lanka: Novita Aino, violetti ja musta yhteensä 200 g
Puikot: 6 mm


Tänään olen pohtinut onkohan minun SNY-pakettini mennyt jo perille, lähetin sen eilen... vai meneekö huomiseen ennenkuin se on vastaanottajallaan...:-)

17 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Ihanan pirtsakat joulusukat. :o) Noista tulee hyvälle mielelle. Höh, mitenköhän minulle ei ole tullut koskaan mieleen suunnitella kirjoneuleraitoja siinä samalla kun neulon?? :DD Olen joskus piirrellyt valmiiksi monta sivua omia raitamalleja ja käyttänyt sitten niitä.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tosi kauniit ja joulunväriset sukat!

Altocumulus kirjoitti...

Mietin pitkään, että mitkä ihmeen tonttulakit kärjessä, minä näin vaan kuuset tuossa kuvassa missä sukat on sun jalassa. Sitten huomasin toisesta kuvasta ne lakitkin. :) Mainiot joulusukat!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit joulusukat!

Riksu kirjoitti...

Kauniit joulusukat, siis tosi kivat.

Oranssi kirjoitti...

Mistäs sinä saat luonnonvaloa kuviisi näinä pimeinä aikoina? Ihan eppaa, kun ei ikinä valoa näy.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas todella ihanat sukat..

ihanasonja kirjoitti...

Hauskat joulusukat ja kaulahuivi.

mammaliini kirjoitti...

määkin näin tonttulakit vasta tokassa kuvassa :). ihkut joulusukat!!

Anonyymi kirjoitti...

JÄTTI ISO KIITOS SNY Kierroksesta.. paketti tuli tänään perille ja oli taas aivan ihanaa.... olen tässä jonkin aika jo aavistanut että kuka on mun SNy on.. ja kun tuli edellinen paketti se oli lähetetty pussissa joka SatuU oli kesällä sulle lähettänyt ja salaa sitten kysyin siltä että kenelle oot kesällä laittanut postia niin vihjas että sulle.. ja sitten tuli varmempi tuo että kuka oot.. tulipa sekaava teksti... laitan kuvia blogiin heti kun kerkiän mutta halusin kuitenkin tulla kertomaan sulle siitä.... oon muuten aika usein sun blogissa vieraillut...

joko kirjoitti...

kivan elävän näköistä pintaa tuossa kaksivärisessä huivissa.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat joulusukat. Hienosti olet yhdistellyt värejä ja kuvioita! Kysymyskin mulla olis sulle, eli Holvit-huivista joka on vaiheessa: Kaavioissa 2 ja 5 on yksi silmukka merkitty viivalla, neulotaanko se siis nurin? Nurin molemmilla puolilla, vaiko oikealla nurin, nurjalla oikein? Merkin selitystä en huomannut/löytänyt, enkä kuvista näe selvästi miten olet neulonut mallihuivissa.

Anonyymi kirjoitti...

Herrrkulliset sukat. Tuli oikein joulumieli, kun noita katseli.

Pia Tuononen kirjoitti...

Minnie: joo, olen unohtanut symboleista sen nurjan silmukan, eli nurjalla nurin se poikkiviiva, nurjalla normaalisti kaikki silmukat nurin, kiitti kun vinkkasit virheestä, tai siis puutteesta:-)

Pia Tuononen kirjoitti...

rouva oranssi: luonnonvaloa ei tänäänkään kaikkiin kuviin riittänyt, joulusukat jalassakin on salamalla otettu ja lähikuva Pompomista on otettu jo lauantaina kun aurinko silloin pilkahteli;-)

Anonyymi kirjoitti...

HIenot pipot noissa sukissa, ekassa kuvasta tosin kun katsoin ihmettelin että mitkä tonttupipot ja näin vain kuusia! =D

satumh kirjoitti...

hienot sukat, niin jouluiset! kelpaa noilla sitten joulupyhinä tepastella. :)