maanantaina, marraskuuta 19, 2007

Pitsihuivi versio 2

Sain viikonloppuna pitsihuivikokeiluversio kakkosen valmiiksi ja ohje on enää hiontaa vaille valmis. Siinä on varmaankin vielä jokunen virhe ja mieluiten laitan sen näkyville vasta kun virheet olisi löydetty... Katson vielä kaaviot sadannen kerran läpi ja luen ohjetta edes takas;-) Eli ohje tulee tämän päivän kuluessa tai huomenna viimeistään:-)

Ja tässä siis se huivi:Holvit- pitsihuivi
Malli: oma
Lanka: Pirtin Kehräämön 100 % karstavillalanka, 100 g
Puikot: 5 mm


Pirtin langan sävy on aivan ihana, tykkään siitä hirmuisesti ja värien liukuma tekee kuvion jotenkin hohtavaksi:-) Tosin tuohon lankaan olisi riitänyt yksinkertaisempikin malli, kuvio vähän hukkuu langan sävyihin, joten Marimballa tuli ehkä parempi huivi jos haluaa kuvioiden oikein erottuvan.


Monet on käyneet viikonlopun aikana jokavuotisilla Tampereen messuilla, mutta minä jätin ne tänä vuonna väliin. Laskeskelin vähän että matkakustannuksilla saan lähempääkin kaikkea kivaa ja ideoita keräsin jo Lahden messuiltakin ihan kivasti:-) Ja itse asiassa olen nyt yrittänyt vähentää langan ostoa, kunnes vähän saan vähenemään entisiä, tuntuu ihan oikeasti että mihin tahansa kaappiin kurkistaa, sieltä putoilee lankanyssäköitä... Ja hei, viime vuotiset messulangatkin on melkein kaikki vielä neulomatta!!!


Mutta sitten se arvonta: osallistujia oli uskomattoman paljon, olen todella yllättynyt siitä miten paljon lukijoita blogillani on:-) Kiitokset kaikille vakilukijoille ja myös satunnaisille lukijoille!! Otin mukaan vielä nekin jotka osallistuivat eilen illalla ja tänä aamuna 100 000 ylittymisen jälkeenkin niin kauan kunnes tein arvonnan.


Ja satunnaislukugeneraattorin avulla arvoin voittajan (koska en jaksanut tehdä kaikista osallistujista lippuja joista olisin nostanut voittajan!!)...... joka on VILLILANKA, kommentillaan:

Villilanka kirjoitti: Onnea pian saavutettavan satatonnisen johdosta! Arvontaan osallistun sanomalla lempivärikseni,hmm, ruskean.

Onnittelut Villilangalle voitosta, laitapa meiliä minulle osoitteeseen: villapallonposti at yahoo piste com niin saan paketin perille!


1 kommentti:

satumh kirjoitti...

tosi kaunis!