keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Joulukorttitehdas pyörii taas

Ekat joulukortit on jo valmiina ja lisää teen aina muutaman kerrallaan. Olen monena jouluna tehnyt koko satsin kerralla ja siinä kyllä alkaa tylsistyttää jossain vaiheessa, siksi nyt eri tavalla. Nyt jaksaa nauttia tekemisestä koko ajan ja ideoitakin voi käyttää eri kortteihin erilaisia, niin ei tarvitse tehdä montaa korttia samalla mallilla.


Kuvassa vasemmalla ylhäällä 3D-kortti on tehty niin että päällimmäisin kerros on aukkokortin etusivulla, muut sisäpuolella. Possukortissa on taustana messuilta ostettua askartelupaperia, jossa teksti "Porsaita äidin oomme kaikki" ja lumiukkokortit on leimasinkuvia, kuvat on nostettu alustastaan 3D-tarralla hieman koholle.

Tässä vielä lähikuvaa possukortin taustapaperista:

Possu on leikattu paksuhkosta askartelupaperista, kuviomallina oli piparimuotti.

Ja tässä sitten se vastikään aloitettu telkkarineule:

Neulon samalla mallilla huivia kuin se ruskea pitsihuivi oli ja samalla kokeilen ja hion ohjetta. Nyt lankana tosin on paljon paksumpi lanka, Pirtin Kehräämön liukuvärjätty 100 % villa. Tätä on ihana neuloa ja odotella koko ajan värien vaihtumista, ei millään malttaisi lopettaa kun aina vaan olisi kiva nähdä miten seuraava sävy tulee... Väri on siis pelkästään vihreä, mutta sävyt vaihtuu ihan vaaleasta tummaan vihreään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on ihana vihreä tuo Pirtin kehräämön vihreä. Tein tuosta samasta Zetor huivin muistaakseni elo-syysvaihteessa. Tykkäsin kovasti. Lankaa jäi n puolitoista vyyhtiä, mietin jossain vaiheessa tekeväni siitä vielä sliparin itelleni.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kuinka kaunista vihreää tuossa langassa!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kortteja. Pitäis itsekkin jo pikkuhiljaa aktivoitua tekemään jotain jouluista. Aika erikoinen tuo turkoosi osio tuon alemman postauksen langassa :O

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköistä tuo liukuvärjätty lanka, etenkin kun siinä on vain yhtä väriä.
Innolla jään odottamaan ohjettasi tuohon huiviin. Nyt ainakin näyttäisi siltä, että voisin jopa osata tuota tehdä...