keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Ainoa??

Olisiko kellään myydä muutamaa Aino-kerää varastoistaan (lila, oranssi ym.), värillä ei ole niin tarkkaan väliä...? Yksi tuttu tahtoisi PomPom-huivin juuri Ainosta kun se on niin pehmeää, eikä sitä enää kaupastakaan lisää :-( Omissa varastoissa kyllä on lilaa Ainoa mutta kun olen säästänyt sitä omaa puseroani varten!

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mulla olisi kaksi vähän varastoidessa nuhjaantunutta, mutta korkkaamatonta punaista kerää Ainoa ylimääräisinä. Ne toki joutavat jos väri on sopiva :)

Pia Tuononen kirjoitti...

Laitatko zeska meiliä: villapallonposti at yahoo piste com

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä missä asustat, mutta ainakin vielä jonkin aikaa sitten Ainoa löytyi muutamissa väreissä myös Helsingin Sokokselta (ainakin sitä oranssia) ja Kannelmäen Prismasta.

Miksiköhän ne sen lopettivat - minustakin on ihanan pehmeä ja muutenkin mukava lanka. Ja nimikin on niin hyvä. :)

Pelagia kirjoitti...

Nummelan Prismasta juuri taannoin hankin itselleni Ainoa hintaan 2,90 e/kerä - kauppaan jäi jäljiltäni ainakin luonnonvalkoista, oranssia, harmaata ja lilaa Ainoa... =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitän kommentista blogissani ja vastaan vielä tännekin. Loft-lapasissa oli 32 silmukkaa, 8 silmukkaa per puikko. Joustinneuleen taisin tehdä puoli numeroa pienemmillä puikoilla. Samassa yhteydessä kiitän Holvit-huivin ohjeesta, puikoilla on jo :) Tänään näin muuten paikallisen kaupan hyllyllä vielä Aino-lankaa useissa väreissä, hintaa en älynnyt katsoa.

Minttu kirjoitti...

Hei,

Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta tarvitsisin kovasti apua!

Menin pesemään koneessa äitini konepestävästä 100% villasta neuloman upean neuletakin yhdessä tummanpunaisen pashminahuivin kanssa. Huivi värjäsi takin läikikkääksi - tietenkin...

Nyt kaipaisin kovasti asiantuntevaa apua! Saako takkini vaalennettua jotenkin - alunperin se on luonnon vaalea? Vai kannattaisiko takki värjätä? Millaisilla väreillä 100% villaa voi värjätä?

Olen tosi kiitollinen kaikista vinkeistä!!

Kuvia onnettomasta takistani löytyy blogistani: http://go4itvol2.blogspot.com/

T. Minttu

Anonyymi kirjoitti...

Tapion Kaupasta saa Ainoa hintaan 3,80 ja sävyjäkin löytyy. Nettisivuilla ei ole kaikkia Novitan lankoja, joten kannattaa laittaa mailia Tapiolle.

Lotta kirjoitti...

Mulla ei oo tarjota Ainoa, eikä ees paikkaa, mistä sitä ostaa, mutta sen sijaan tarjoisin kiitokseni neuvoista pampulalangan suhteen! :) Oliko siinä sun huivissa tosiaan vaan kaks kerää? Siinä tapauksessa taidettiin vähän ylireagoida äidin kanssa, vois piposta tulla suurehko :D