tiistaina, marraskuuta 27, 2007

SNY-kooste

Pesukoneesta tupsahti kahden 40 asteen pesun jälkeen juuri sopivat huopatumput, ja tänään aurinkokin näyttäytyi hyvin valokuvausta varten:

Huopatumput
Malli: peruslapanen ilman kiilaa, 10 s / puikko
Lanka: Pirtin Kehräämön karstalanka, 60 g, tex jotain...
Puikot: 6 mm
Muuta: nämä lapaset pääsevät Holvi-huivin seuraksi ja teen ehkä huopapiponkin kun lankaa tuntuu riittävän:-)

SNY-kierrokseni on sitten minun osaltani ohitse ja minä lähettelin syksyn aikana siis paketteja Evalle. Eva tosin oli arvannut minut jo ennen viimeistä paljastavaa pakettiakin.

Elokuun paketti lähti niin nopeasti etten ehtinyt sitä edes kuvata, mutta siitä löytyy kuva Evan blogista.

Seuraava eli syyskuun paketti pääsi jo kuvaankin:


Tässä oli hauska yhteensattuma kun olin lähettänyt siis omalle SNY:lleni syyskuussa tuollaisen korin, jossa oli miniatyyri-kudin ja lankoja + pikku sakset, ja sitten sain nyt marraskuun paketissa omalta SNY:ltäni vastaavan!:-) Itse en älynnyt kuvata koria kovin läheltä, mutta Eva oli ottanut kuvan siitä, eli tässä näkyy paremmin.

Ja syyskuun paketista lähikuvassa kämmekkäät:

Monkey-kämmekkäät
Malli: muuten oma peruskämmekäs, mutta kuvio otettu Monkey-sukista
Lanka: Nalle Colori, punainen
Puikot: 3 mm


Tässä kuvio näkyy vähän paremmin, oli muuten ihana kuvio neuloa!


Tässä lokakuun paketin sisältö ja Evan juttua siitä:
Ja viimeinen eli marraskuun paketti:


...jossa oli suklaata, minilapaset, nukkekotiin ruukkuja koska Eva sisustaa nukkekotia, itsevärjättyä lankaa ja joulukalenterikortti sekä vapaalankahuovutuksella tehty huivi:Vielä on puikoilla yksi tilaushuivi ja sitten neulon... Urbaniako? No joo, sitäkin aina välillä, mutta kun siihen pitää niin keskittyä, niin ajattelin aloittaa uuden ja telkkarineuleeksi sopivan työn eli suunnittelin tuhota ne violetit Ainot joita olen kesästä saakka säilönyt kaapissa:-)


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi taas! Vieläkin mietin sitä poikkiviivaa Holvit-huivissa, kannattaisiko neuloa sittenkin oikealla nurin ja nurjalla oikein, niin oikealle puolelle tulisi pelkkää nurjaa eikä helmineuletta? Olen nyt neulonut sitä muutaman rivin ja on vielä mietintävaiheessa...
Oliko sulla yksi vyyhti karstavillaa josta teit huivin, sitten vielä jäi lankaa niin että tuli lapaset ja vielä ehkä pipokin? Mulla on vain yksi vyyhti, riittäisiköhän se niin että tulisi isompi huivi jos vähän purkaisi ja neuloisi lisää reikärivejä, vaakaa en omista niin punnituskaan ei asiaa ratkaise. Ainakin laitan varulta lapasvinkin korvan taakse :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, aivan ihania juttuja olet lähettänyt Snyllesi, sekä saanut Snyltäsi.
Pakko osallistua seuraavalla kierroksella, tästä kierroksesta myöhästyin hieman.

satumh kirjoitti...

Ihania paketteja laitoit Evalle! :) Hassu yhteensattuma tosiaankin tuo nukkekodin lankakorijuttu! :)

Anonyymi kirjoitti...

vapaalankahuovutetu huivisi näyttää ihan mallikelpoiselta. tein kokeiluja viime vuonna vapaalankahuovuttamalla ja tuloksena oli kamalia kovia myttyjä. Ehkä pesin niitä liian monta kertaa liian kovassa lämmössä. Masennuin enkä ole sen koommin kokeillut, mutta kun katsoin sinun huivejasi ja opaskuvasarjaa ehkäpä uskaltaisin taas kokeilla. Se tuntuu ajatuksena niin ihanalta..asetella langat ja laittaa koneeseen ja tsadaa sinulla on valmis huivi. Vaan ihan niin ei siinä ainakaan minulla käynyt, vaan ehkä se harjoittelu tekee mestarin (ja mestari harjoittelee aina)=O)

Villilanka kirjoitti...

Kiitos paketista! Lanka on täydellisen väristä ja suklaa oli hyvää ;)

Pia Tuononen kirjoitti...

tinde: olen huomannut vapaalankahuovutuksessa että tärkeää on että villat ja langat on helposti huopuvia eli hyviä on esim. Fritidsgarn, hahtuvalangat, Lopi ja ihan huovutusvilla jota aina laitan myös mukaan. Ja mieluiten miedommassa lämmössä useampi kerta (pesujen välillä voi avata paketin ja katsoa mitä on tapahtunut ja silloin voi myös paikkailla aukkokohtia) kuin kerta 60 asteessa!:-)