keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

Pitkä viikonloppu mökillä

Viikonloppuna teki mieli käväistä vielä mökillä, ennen kuin tulee ihan talvi:-)

Ja samalla tuli mahdollisuus käväistä Lahden Kätevä-messuilla ja olipas siellä mukavaa! Valmistauduin hyvin messupäivään ja tässä messutuliaiset:

Fritidsgarnia huovutettaviin juttuihin, Liisu-lankaa (paksuudeltaan on juuri sopivaa Florican pariksi, nuo on tummanvihreitä, sävyjä, joita ei Floricasta löydy), askarteluun helmiä, kristalleja, metallinauhaa ja decoupage-lakkaa ja juuttinarua. Lisäksi ostin 3D-arkkeja joulukortteja varten, mutta unohdin kuvata ne. Näette ne sitten kun olen saanut ne kortin muotoon:-)

Messuilta tuli taas mukaan mukavia ideoita ja uusia juttuja, tosin valopuikkoja en saanut vieläkään, koska myyjällä ei ollut siellä sitä pienintä kokoa eli 4,5 mm. Jatkan niiden etsimistä...

Varustauduin messuihin tällä kertaa oikein hyvin ja tässä muillekin varustautumis-muistilista tulevia messuja varten:
- mukavat kengät, ei liian kuumat eikä missään tapauksessa liian korkeat korot
- lähes tyhjä selkäreppu johon saa ostokset niin että kädet on vapaana
- mukavat rennot vaatteet, ei paksua ja kuumaa villapuseroa
- vesipullo sinne selkäreppuun
- omat eväät (mieluiten ruisleipää, josta saa hyvää energiaa), jotka syödään juuri ennen messupaikalle saapumista autossa;-)
- ajoissa messuille, juuri ovien avauduttua ehtii noin tunnin verran kulkea ilman suuria ihmismääriä ja näkee suosituimmatkin pöydät hyvin ilman tungosta
- muistiinpanolehtiö, johon voi kirjoitella parhaimmat ideat talteen (kun yleensä messuilla ei saa valokuvata)
- tarpeeksi käteistä (jos aikoo tuhlata) ja tarpeeksi aikaa olla messuilla
- minun mielestäni parasta on mennä messuille yksin, jotta voi kulkea juuri omaan tahtiin ja siellä mikä kiinnostaa

Mökillä ei enää tullut värjäiltyä lankoja, mutta yhdet sormikkaat ehdin neuloa, mutta esittelen ne vasta isänpäivän jälkeen ettei yllätykset mene pilalle... Tuli kivat sormikkaat ja käytin edelleen ontelosormitekniikaa niissä. Laitan kuvat kyllä Ravelryyn.

Tässä vielä tunnelmakuvia mökiltä, nyt tuli sekä huurrepakkasta että lumisadetta - talvi alkaa aivan selvästi tehdä tuloaan:-)
3 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Tuo on upee tuo kuva, missä mansikanlehdillä (? en tunne kasveja) on hopeareunukset! Ja langat on myös ihkuja :).

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Ihan samoilla jutuilla minäkin ajattelin valmistautua Treen messuihin. Yksin liikkuisin ehkä mieluiten, mutta vanhempi tytär pääsee seuraksi, kun varta vasten pyysi. Onpahan sitten kaksi tyhjää reppua messuostoksia varten :).

Kristel kirjoitti...

Hmm, kämmelsinköhän nyt kommentin lähettämisen kun klikkasin vahingossa sivun pois... Olin sanomassa että hirmu kauniita luontokuvia, jotka melkein saavat unohtamaan ettei tämä syksy-talvi ole erityisen mieluinen vuodenaika.