perjantaina, tammikuuta 04, 2008

Kirjoneulepäivä

Kirjoneuleessa mennään nyt tässä vaiheessa ja nautin sen neulomisesta todella paljon! Helman tumma osuus ei ole mustaa, vaikka siltä näyttää, vaan tummansinistä. Ajattelin että lapsen neuleessa on ihan hyvä olla tummat hihansuut ja helma, jottei turhat liat näy:-) Hihojen jälkeen vielä kaulus ja sitten se on jo valmis - langanpäätkin on jo melkein kaikki päätelty neuloessa ja osa ennen hihoja aloittaessa.


Puikoilla on joulukuun alusta saakka ollut myös tämä, olen vaan ollut vähän epävarma tästä ja siksi en kai ole blogannut tästä mitään aiemmin. Mutta kyllä tästä sittenkin taitaa tulla ihan kiva neule, jatkan tätä heti kun saan tuon ylläolevan Hiutale-neuleen valmiiksi. Tiedän ja muistan kyllä, että se Urbankin odottelee vuoroaan, mutta kun ideoita tulee sekä täältä että omasta päästä niin ettei aika millään riitä;-)Tämän kuviot on itse kehiteltyjä (vai otinkohan tuon ison palmikon jostain IK:n vanhasta numerosta, en muista enää...), lanka on viime kesänä Pirtin kehräämön kampalankaa. Väri on kaunis hieman harmahtavan vihreä, mikä nyt ei tässä kuvassa oikein toistu vaikkei salamaa olekaan käytetty. Kunhan aurinko taas näyttäytyy, kuvaan tätä paremmassa valossa.

Joo, ja Novitaa ei ole vielä näkynyt, tosin en tiedä onko posti käynyt jo vai ei...

12 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kauniita palmikoita!

odottelen jo innolla että pääsen kotiin katsomaan postit, kun sekä Suuren käsityölehden että Novitan pitäisi tänään ilmestyä...

Susanna kirjoitti...

Kaunis villapaita tulossa! Oon tosi kateellinen kun noin vaivattomasti teet kirjoneuletta, itselleni se on niin vaivalloista ja hidasta..

Mulle muuten tuli novitalta äsken viesti että lehti tulee arviolta viimeistään keskiviikkona vasta :/. kurjaa, olin vähän odotellut perjantaipiristystä ;)

Ripsu kirjoitti...

Vitsit sä oot nopea neulomaan! Missä ihmeen välissä? (kysyy toinen taaperoikäisen äiti)

Hiutaleneule on tosi kaunis! Ja nauratti noi tummat hihansuut ja helma, oikeasti tosi hyvä käytännön vinkki :)

Nimetön kirjoitti...

Onpas täällä taas kaikenlaista nättiä. Olen heikkona noihin lumihiutaleisiin...

Nimetön kirjoitti...

Voi kun on kaunis tuo sininen neule. Aivan ihana !! Kaunis on myös tuo harmahtava palmikkoneule !

maikku kirjoitti...

Mäkin tulin infoamaan siitä Novitalta tulleesta meilistä. Ensi viikolle vasta lupailtiin lehteä.

Tosi kaunis pusero tuossa kuvassa! Mistä tuota kirjoneulekärsivällisyyttä ja -taitoa voi ostaa?

Nimetön kirjoitti...

Olet neulonut kauniita neuleita.
Niin tosiaan lehti tulee vasta ensi viikolla. Olin itsekkin odottanut lehteä kovasti, mutta minkäs teet ku ei tuu.

Tiina kirjoitti...

Oikein kivan näköinen neule tulossa lapsoselle.

Elina kirjoitti...

Kaunis hiutalepaita!

Pakko kysyä, että mistä olet löytänyt tuollaisen käytännöllisen näköisen jättihakaneulan? Näyttää niin näppärältä välineeltä noiden kaulasilmukoiden lepuuttamiseen.

Pia Tuononen kirjoitti...

Suuri hakaneula on ihan juuri neulomiseen tarkoitettu, eli ostettu muistaakseni jostain lankakaupasta! Kätevä väline muuten:-)

Nimetön kirjoitti...

Ihana kirjoneulepusero, samoin kukkasukat ja pipot!

Nimetön kirjoitti...

Hei!
Olen neulonut elämäni ensimmäiset käsineet sinun Ruskakäsineet ohjeella ja ne ovat oikein onnistuneet. Kiitos hyvästä ohjeesta ja inspiroivasta blogistasi.
terkuin Maikki