torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Hyvää juhannusta!

Ekat colorivyyhdit on nyt värjätty ja niistä tuli juuri niin ihanat kuin odotin ja toivoin:-) En ollut ihan varma siitä olinko aiemmin käyttänyt tuohon siniseen Ice Blueta vai Berry Blueta ja kun Ice Blueta minulla oli vain 1 pussi, pelkäsin tulisiko yhtä nätti väri Berry Bluella - mutta tulihan se:-)


Tässä vyyhdit on jäähtymässä mikrouksen jälkeen ylösalaisin käännetyssä kakkukuvussa - mikä itse asiassa on hyvä työväline Kool-värjäyksessä. Siihen voi hyvin levittää vyyhdin jos tekee roiskeväriä ja muutenkin eri työvaiheissa on kätevä tuollainen iso muoviastia. Eikä haittaa vaikka se on keittiöväline kun nuo ovat kuitenkin juotavia värejä, niin ei ne nyt kovin vaarallisia voi olla;-)

Tässä vielä vertailun vuoksi alkuperäinen kerä josta näkee värin! Tuosta oranssinkeltaisesta väristä tuli niin ihanaa, että ajattelin että jos värjäisi toisenkin 150 g niin siitä saisi naperolle vaikka talveksi villatakin. Mutta pitää nyt ensin tehdä mallitilkku että näkee miltä tuo näyttää puikoilla, monilla langoilla kun on taipumus näyttää hyvältä vyyhdillä/kerällä mutta ei sitten enää neulottuna:-/


Tänään tuli tehtyä vähän herätelankaostoksiakin, kävin lankakaupassa katsomassa Kamenan sävyjä Modan innoittamana ja sorruin ostamaan kolmiohuivia varten yhden vyyhdin ihanaa vaalean marjapuuron punaista (väri 191) Kamenaa! Siitä ajattelin suunnitella uuden kolmiopitsihuivin syksyksi:-)
Lisäksi ToveriKesäkuu muisti minua taas pikkupaketilla: kool-jauhetta ja kaunis tulitikkuaski jossa oli ihania helmiä, kiitos Tiiamaria:-)

Tämä neuloja lähtee tästä vähitellen juhannuksen viettoon (UFO-neuleiden kera), mutta palailen kaupunkiin taas heti ensi viikolla ja siis bloggaamaan myös:-)


Tämä kesäinen valokuva kertoo eri ihmisille eri asioita: minulle ennen kaikkea ihanaa värjäysmateriaalia;-)

Oikein mukavaa juhannusta kaikille - pysykäähän pinnalla!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä näen viimeisessä kuvassa rikkaruohon, josta pitäisi päästä omalla pihalla eroon :-D. Värjääminen ei ainakaan vielä ole ilmestynyt tehtävälistalle.

Hyvää juhannusta!

Sini kirjoitti...

Minä taas haluaisin nuo lupinit maljakkoon. Hyvää juhannusta sinullekkin :=D

satumh kirjoitti...

lupiinit on ihania. viime juhannuksena kerättiin niitä äidin kanssa maljakoihin silloisen työpaikkani takaa. :) oiskohan siellä nytkin niitä..pitääpä käydä jos muistaa.. :)

ps. ihanat värit taas langoissa!

Anonyymi kirjoitti...

Aurinkoista juhannusta!

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa juhannusta!
Tuo oranssi lanka on tosi makeen väristä.

Heidi kirjoitti...

Riikaruohot!?
Eiiih.. ;)

Minä yritän juuri kovasti siirtää nuita ihania luupiinoita omalle pihalleni..

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Juhannusta ja värien kirjoa lupiineista!