keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

Vaaleansinistä vaihteeksi

Nyt on mallitilkut neulottu (ja myös purettu saman tien - en yleensä säästä tilkkuja langanloppumisen pelon takia...) ja siniset Oliviat pääsi puikoille neuletakin muodossa:


Lanka on aivan ihanaa neuloa, no, ehkä se langan halkeilevuus ei ole kiva, mutta muuten. Ihanan pehmeää ja laskeutuvaa neulosta siitä tulee. Ja taas huomasin ihastuneeni vaaleansiniseen uudelleen, vaikka se toki vakilempparivärini onkin. Olin vaan taas unohtanut miten kaunis tuollainen lemmikinsininen on.

Mallineuleeksi valitsin vanhan tutun ja turvallisen kun tykkään niin tuosta mallista. Se on näyttävää ja sen oppii tosi nopeasti ulkoa. Sellaiset on hyviä kesäneuleita joissa ei tarvitse tuijotella kaavioita neuloessa!

Sain myös ToveriKesäkuun merkeissä ekan pakettini, joka oli erityisen mieluisa:

Ihania 3D-arkkeja, johon tekniikkaan olen vasta viime aikoina villiintynyt - ja makeakin paketti oli: valkosuklaata (josta on jo puolet syöty!) Mutta tämä satsi oli kyllä varmasti yli 2 euron arvoinen!! Kiitos parilleni:-)

Mutta arvatkaas vaan ostinko tänään taas lisää valkoista lankaa kaupassa käydessäni...? Mitähän se voi merkitä??;-) Huomenna ehkä jotain siihen liittyvää näytettävää - lisäksi mainittakoon että aion rohkeasti kokeilla mitä villalanka sanoo silkkiväreistä!!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tykkään Oliviasta!
Ihanan näköistä neuletta tulossa!
Mistä tuo mallineule on?

Pikkumyy kirjoitti...

Minäkin haluisin testaa noita 3d juttuja, näyttää niin kivoilta. Ihanalta näyttää neuleesi. Ei tuo kuvio voi olla helppo...

Pia Tuononen kirjoitti...

Mallineule on tosiaankin helppo! ja se löytyy Lesley Stanfieldin siitä neulemallikirjasta (jonka nimeä en nyt muista enkä jaksa nousta katsomaan;-) )

verano kirjoitti...

Sattuipas: viime viikonloppuna lehtiä selatessa sattui silmä tuohonkin pintaneuleeseen, mutta päädyin kuitenkin tekemään mallitilkkua toisesta mallista :)

Hyvältä näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin minäkin kysyä mistä mallineule on? Aivan minun näköistäni. Täytyy tarkkailla sen valmistumista ja estiä kirja jostakin.

Pia Tuononen kirjoitti...

Sattumalta silmiin osui

tämä sukkaohje

, jossa onkin ihan sama mallineule kuin tuossa sinisessä Olivia-neuleessani. Eli kaikille halukkaille malli siis löytyy netistäkin:-)

satumh kirjoitti...

Kaunista neuletta!