tiistaina, kesäkuuta 19, 2007

Uusi Moda!

Tänään on ollut mukava istuskella parvekkeella ja nauttia päivän lehdestä: uusi Moda tuli ennen kuin ehdin sitä edes odotella, täysin yllättäen siis:-) Näytti aika kivoilta malleilta monet, paitsi että tässä vaiheessa kesää olisi ihan oikeasti jo suunnattava ajatukset kohti syksyn villapuseroita, jos siis haluaa, että neule on valmiina odottamassa kun syksyn viileät saapuu! Suunnitelmia on siis jo tehty syksyä varten ja mallitilkut pääsee varmasti puikoille heinäkuun aikana.

Ihmettelinkin kovasti kun kesämökkipaikkakunnan lanka/käsityö/lahjatavarakaupassa oli laitettu lankoja vähän syrjemmälle (siis muut kuin puuvillaiset), kun "ei näitä nyt kesällä tarvitse niin olla esillä kun ihmiset ei neulo...". No joo, neuleblogeja jos katsoo, ei mitään hiipumista ole pahemmin havaittavissa kesälläkään! Kyseisen kauppiaan mielestä olen (kai) kummajainen kun neulon kesälläkin ja muuta kuin puuvillaa! Kyselin ohutta Pirkka-lankaa (ei ole kuin tätä yhtä väriä...), Lopia (ei ole...) ja Pirtin Kehräämön villaa (ei meillä ole, alkoi neuvoa tietä Pirtin omaan putiikkiin - mikä nyt ei sinänsä ollut huono juttu, mutta kun mulla on lahjakortti juuri tuohon kauppaan...) Kummallista!! Hiipuuko neulominen todellakin joillakin???

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Neulon kyllä kausittain, mutta kaudet eivät seuraa vuodenaikoja. Sitä paitsi esimerkiksi heinäkuu on ihan parasta aikaa aloittaa syysneuleet - ehtii vielä tehdä vanhojen lehtien ihanuudet ennen syksyn uutuuksien ilmestymistä.

satumh kirjoitti...

Kyllä mulla on yleensä hiipunut neulontainnostus kesää kohti...tämä kesä tosin taitaa olla poikkeus.. :)

Johanna kirjoitti...

Minulla on myös tapana kutoa villasta myös kesällä ja lankavalikoima muuttuu tragikaalisti kaupoissa kesällä... Siksi yritän hamstrata lankoja alennusmyynneistä kesäksi. Sukulaiset naureskelevat villaisille töilleni, mutta olen aina tuumannut, että kesällä se villapaijan tekeminen pitää aloittaa, jos sen syksyksi haluaa päällensä.. :) ihan niinkuiin Mewril meinaa..