tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Omaraitasukat

Nämäkin sukat pääsivät nyt puikoilta:Omaraitasukka

Malli: perussukka
Lanka: kool-värein itseraidoitettu Nalle, 70 g
Puikot: 3 mm


Tuli kivat sukat, itse asiassa tykkään näistä kovasti! Ne ei ole liian paksut kesälläkään kotisukkina, palelevajalkainen kun olen. Ja pirteätkin nämä on, eikö vaan?:-) Ja oli helpot neuloa kun oli valmiiksi raitalanka!


Olen tässä jo vähitellen pohtinut millaisia neuleita ottaisin mukaan lomalle. On vain pieni ongelma siinä, että ne jotka olisi hyvä ottaa mukaan (UFO:t), on niin tilaavieviä ettei niitä jaksa raahata, joten lomalla ei varmaan Ufot edisty ollenkaan, harmi! Otan siis jotain pientä ja kätevää, ehkä kehittelen sen uuden kolmiohuivin loman aikana. Sitä varten voisi ottaa vaikka tuon ihanan vaalean marjapuuronvärisen Kamenan mukaan (joo, se näyttää vaaleanvioletilta, mutta marjapuuronvärinen se on:-):

Tässä vielä kuva niistä koivunlehdillä ja poimulehdillä värjätyistä langoista, koivunlehti ylhäällä, poimulehti alhaalla. Molemmat on kauniita vaaleankeltaisia (valokuva haalentaa väriä), poimulehti vähän voimakkaampi.

Yllä koivunlehtien väri, alla poimulehden lehdet + kukat


3 kommenttia:

satumh kirjoitti...

aivan ihanat tuli raitasukistasi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Asustan Laitilassa ja tännehän minä perennoita kaipailen:)

Kate kirjoitti...

Kiitos kommentista, sen viimeisen kimmokkeen koolaamiseen sain täältä sinun blogistasi. Aivan ihanan väriset sukat noista tulivat.
Ja kovasti myös pidän muista värjäyksistäsi, minuun tehoaa hyvin nuo luonnonvärit :)
Hyvää kesää!