torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Ufojen kimppuun!

Olen päässyt vihdoin vanhimman Ufoni kimppuun ja nyt sen neulominen maistuu oikein hyvin! Itse asiassa harmittaa että lomatauko voi katkaista hyvän alun:-/ Sain eilen toista etukappaletta tämän verran tehdyksi:


Aion tehdä heti perään toisen kanttarelliosuuden, niin on helpompi kuin että ensin tekee kokonaan toisen etukappaleen valmiiksi. Nuo kanttarellit oli aika haastellisia neuloa, joten siksikin haluan sen osuuden alta pois, jotta pääsen neulomaan keskivartalo-osan pikkusieniä:-)

Eilen innostuin kokeilemaan niitä yo-yo-ompeluksia, joihin sain heti linkit niitä kaipaillessani. Tässä ohjelinkki muillekin ja itselle muistiin:-) Kokeilin yhden ja se oli tosi helppo tehdä (vaikken olekaan mikään ompeluihminen enkä ompelusta tykkää yhtään):

Tein ihan pienen kokeilu-yo-yo:n kuten tuosta ehkä huomaa, nappi nimittäin on aika pieni;-) Mutta tällaisille pyörylöille kyllä tuli heti käyttöä, ne on tosi söpöjä koristeita vaikka mihin, erikokoisina versioina.

Kokeilin myös mallitilkkua Mystery Stole3:a varten ja taitaa se yksinkertainen Merinosilk sittenkin koetella liikaa hermojani... Kyllähän se sujui mutta jotenkin ei vaan sormet tykkää niin ohuesta langasta. Tiedän kyllä, että se on vaan tottumiskysymys, mutta kärsivällisyyteni ei ehkä kestä totuttaa sormia yksinkertaiseen Merinosilkiin. Kaksinkertaisena menisi mutta 1 vyyhti ei riittäisi tuohon , joten teen langasta joskus myöhemmin jotain muuta. Nyt pitäisi vaan miettiä mistä langasta Mysteryn teen... Huomenna tulee eka vihje ja olisi kiva olla lanka valmiina... Kamenakin tietty voisi olla hyvä vaihtoehto, kyllä sitä lisää saa jos ei välitä samasta värjäyserästä. Toisaalta ei minulla mikään kiire ole tuon Mysteryn kanssa, vaikka nyt olisi ollut kiva tehdä sitä ihan siihen tahtiin kuin vihjeet tulee. Mutta kun olen monta viikkoa lomailemassa, en saa vihjeitä niin kyllä se aloittaminenkin voi viivästyä...

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kamena tai Pirtin kehräämön vastaava ovat tosi kivoja lankoja, isoilla puikoilla saa neuloa ja tulee kivaa pitsiä. Jos Stolen leveys on 99 s niin siitä saa jo helposti 60 cm leveän huivin.

Anonyymi kirjoitti...

Samaapa mietin minäkin, että ei taida hermot riittää yksinkertaisesta Merinosilkistä...pitänee vielä vaihtaa lankaa jos ei muu auta...

Anonyymi kirjoitti...

Mä ajattelin tehdä just tosta Kamenasta. Mulla taitaa olla just samaa väriä, kun sulla pari postausta sitten. :)