perjantaina, kesäkuuta 15, 2007

Itseraidoittuvaa

Oli ihan pakko saada itseraidoitettu lanka puikoille ja vaikka itse sanonkin, niin aika kivalta näyttää!!

Vielä jos seuraavan kerran tekisi vähän pidemmän vyyhdin, niin että yhden väriosuuden pituus olisi vaikka 3 m tämän 2,5 m sijasta... Mutta kiva tämäkin on:-) Tässä vähän hämärässä ei näy, mutta nuo punaiset on erilaiset: oranssin jälkeen tulee aina vähän tummempi punainen.

Ja vielä jos joku osaisi neuvoa miten saan Bloggerissa sivupalkkiin nappeja, eli kuvan josta on linkki toiselle sivulle. Mikä sivuelementti pitää valita, kun en millään keksi...?

11 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hei! Ainakin minä olen saanut napit bloggerissa näkyviin valitsemalla sivuelementiksi valikosta "HTML/JavaScript" ja naputtelemalla sinne sitten ne nappien koodilitaniat normaalisti.

Herkullisen väristä sukkalankaa!

Anonyymi kirjoitti...

Upean väristä lankaa olet saanut tehtyä, ihanan raikkaan näköistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä, mietinkin tänään pitäisikö ostaa luonnonvalkoista vai puhtaan valkoista. Kasveista en vielä tiedä, täytyy mökillä katsella, mitä siellä on. Luin sitä vanhinta kirjaa tänään ja jotenkin tuli sellainen kuva, että kasveilla värjääminen on kovin työlästä ja varsinkin vaikeaa.

Roora kirjoitti...

Herkullisen värustä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa lankaa oletkaan taas saanut värjätyksi. Varmasti minunkin on jossain välissä pakko kokeilla noita värjäys juttuja, tuo näyttää ainakin niin yksinkertaiselta, että luulisi tämmöisen mummelinkin osaavan. Jo niitä kasvivärjäys juttujasi katselin "kuolaten" tosi kauniita värejä. Mökillä jo saunanpataa, joka ei ole käytössä siihen malliin silmäilin...antaas kattoo ny kuin akan käy ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan mehukkaat värit!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan väristä!

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä kivan näköinen raidoitus. Osittain näyttää myös siltä, että raidat ei vaihdu niin selkeästi, jännä.

Satu_U kirjoitti...

Onhan mulla tuota Oliviaa, sellaista vaaleaa keltaista,tai luonnonvalkoista, kumpaa tuo nyt olisi...väri on 010 ja 10 kerää á 50 g löytyy samaa värierää... jos kiinnostaa niin laita minulle sähköpostia osoitteella satu.u@suomi24.fi

satumh kirjoitti...

vautsi miten hienoa! :)

Sini kirjoitti...

Kukka taitaa olla karpaattien kello (Campanula carpatica). Googlen kuvahaun tulokset näyttäis ulkonäköön täsmäävän ;=)

Pitääpä vielä kehua upeaa lankaa. Todella mehukkaat värit!!