maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Messukuulumisia!

Kävinpä minäkin sitten Tampereen kädentaito-messuilla ja lyhyesti kuvailtuna messut oli taas tosi upeat! Minulta on tosin jäänyt pari vuotta väliin, joten muistikuvat edellisestä kerrasta on silloin kun kilpailunäyttelyssä oli pipoja (olisiko siis vuosi 2003 vai 2002). Rankkaahan tuo koko päivän messuilla kävely on, mutta silti niin ihanaa!!

Mutta asiaan, eli ostoksiin;-)Rahaa messuilla kyllä sai kulumaan ja onneksi pankkikorttikin kävi aika monessa paikassa (tosin olisi tullut halvemmaksi jos ei olisi käynyt...)

Ostin siis:
* Schachenmayerin Boston-lankaa 600 g ( > itselle ihana sammalenvihreä pusero, tosin mies heti langat nähtyään tokaisi että hänkin voisi tykätä tuon värisestä puserosta...)
* Atacama alpakkalankaa 100 g (>käsineet itselle turkoosikirjavan huivin pariksi)
* kassin kahvat (> johonkin ihanaan huovutettavaan laukkuun, joka on vielä suunnittelun asteella)
* tupsukoneen (tupsuja tarvii ja tällä niitä saa paljon ja nopeasti)
* i-cord-koneen (i-cordia on paljon kivempi tehdä koneella:-) )
* lisäksi ääriviivatarroja joulukortteja varten sekä huovutusvillaa

Kirjojakin ostin...Nämä kirjat ei oikeasti olleet edes heräteostoksia, koska näitä olen haaveillut ja kuolannut jo pitkään. Epsteinin eka "reuna"-teos on jo hyllyssä ja toki tämä toinenkin piti saada. Samoin Voguen neulekirjasto-sarja on ollut toivelistalla pitkään:-)

Nämä löytyi Hobboksin osastolta. Siellä selailin myös esim. Knitting vintage socks- ja Loop 'd' loop-kirjoja, mutta jotenkin tuntui, että nämä kirjat ovat minulle kuitenkin hyödyllisempiä.

Eilen innostuin kokeilemaan sitä tupsujen tekoa koneella, ja se on tosi kätevää!!Omat keskeneräiset neuleet ei ole oikein edistyneet kun olen urakalla tehnyt kaikkea myyntiin, torstaihin mennessä pitäisi saada aikaan mahdollisimman paljon kaikkea kivaa. Työn alla on ainakin huopatumppuja ja piparkakkutaloja:-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt messuilta. Siellä oli vaikka mitä ostettavaa. Ja paha, että pankkikortti kävi...multa ainakin meni budjetti ihan metsään ;-)