tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Helppo huivi ja huopakoru-ihmettelyä

Lisäkuljetus Mondo-lankaa muotoutui pian huivin jatkopalaksi eli purin päätellyn reunan ja jatkoin niin kauan että huivin pituus oli mieluinen. Nyt se on tarpeeksi pitkä, vaikkakin kyllä 100 g:stakin ihan kivan pikkuhuivin saa.

Tässä Mondo-huivi oikoo itseään nojatuolin reunalla:

Ja tässä koko setti yhdessä: (ohje löytyy Novitaklubin exraideoista)
Muitakin pikku-lisäjuttuja olen tehnyt. Jengapipo sai tupsun kun lankaa kerran oli vielä jäljellä. Niin pienestä nöttösestä ei voinut mitään muuta kuvitellakaan tekevänsä.
Ja nythän tupsuja on muutenkin kaikkialla:-)Viikonloppuna lehtiä selaillessa muistui mieleeni tämä kaunis koru, kun näin tämän kuvan lehdessä. (Siis en tarkoita että niissä olisi mitään muuta samaa kuin nappien kiinnitysidea;-))

Käsittämättömän kalliita tällaiset korut! 30 euroa tuollainen huopaläpyskä, johon on kiinnitetty muutama nappi! Mielityn koru on paljon paremman näköinen ja monet muut korut mitä neuleblogeja pyöriessään näkee. Itse en kyllä tuollaisesta maksaisi 30 euroa - mikä siinä maksaa, tietääkö joku enemmän?

6 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Meneeköhän tosiaan noita koruja kaupaksi? Jos menee, niin kyllä on ihmisillä liikaa rahaa... Aika kamala vielä kaiken lisäksi. Tulee vähän Keisarin uudet vaatteet -satu mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että Mondo tuli perille ja että sait huivin tehtyä! Kivalta näyttää muutkin työt, kyllä oletkin ahkeroinut!

Tiina kirjoitti...

Jos noilla koruilla elää meinaa, niin pitäähän niiden maksaa. Saahan sitä pyytää, "hullu" on se joka maksaa. Olenpa minäkin laskenut mitä yhden sukkaparin tekeminen maksaisi mun työn tuntipalkalla, aika hinnakkaat tulisi... Ehkä Madonnalla olisi varaa :-) siksipä en varmaankaan käsityöllä kuvittelekaan eläväni.

Pia Tuononen kirjoitti...

Niin, en toki tarkoittanut ettei käsityöt saisi maksaa, päinvastoin. Mutta tuo koru vaan ei ollut oikein minkään näköinen... tai siis ei mitään jujua! Mielityn koru esim. oli paljon upeampi:-)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

en minäkään tarkoittanut ettei käsityö saisi maksaa, mutta tuo huopaläpyskä on kyllä ihan ylihinnoiteltu, ei siihen mene aikaa eikä materiaaliakaan paljon mitään, eikä tuollaista kehtaisi edes pitää, niin ruma se minusta on.

Pia Tuononen kirjoitti...

lankakomero: näin on:-)