maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Joulupukin pajassa aherretaanTänä viikonloppuna puikoille pääsi kaksikin joululahjaa, ja tässä toinen niistä. Ja tietysti kuvattuna mahdollisimman epäselvästi jottei mahdolliset joululahjojen saajat pääse jyvälle mistä on kyse;-) Pitsineuletta ja villalankaa ainakin....

Suunnittelin myös paljon muitakin joululahjoja viikonlopun aikana, mutta puikoille ei vielä muut päässeet... Selailin siihen liittyen urakalla vanhoja Novitoita ja Modia ja nyt päätin vihdoinkin laittaa kaikkiin vähänkään mielenkiintoisiin ohjeisiin kirjanmerkit. Nyt on lehdet täynnä niitä pikkuisia kirjanmerkkilipuskoita, mutta nyt löytyy ainakin to do-neuleet helposti:-) Aika paljon niitä kertyikin...

10 000. kävijäkin löytyi viikonlopun aikana ja nyt vain odottelen häneltä viestiä jotta pääsen pakettia lähettelemään! Eli tainuli, laitahan viestiä jos et vielä ole laittanut:-) Yllätyin kyllä itsekin miten nopeasti 10 000 tuli täyteen, tuossa pari viikkoa sitten ajattelin, että jos joskus joulun aikoihin laskuri näyttäisi 10 000 ... :-) Kiitos siis teille lukijani että olette niin ahkerasti käyneet sivuillani!:-)

Ja suuret kiitokset myös kommenteista Icaruksesta! Ne lämmittivät mieltä kovasti:-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kirjanmerkkihomma pitäisi tosiaan toteuttaa. Ja jos vielä ostais niitä värillisiä kirjanmerkkiteippejä ja värikoodais aikuisten ja lasten neuleet erilleen...?

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Laitoin etsintäkuulutuksen omalle sivulleni, mutta yhtään vastausta en ole saanut. Kysymykseni onkin, voisinko saada Icaroksen ohjeen lainaan / ostaa??

Anonyymi kirjoitti...

Minnehän bittitaivaaseen nää viestit menee???